2777
2789
عنوان

تولیدی های سرویس خواب در تهران

1095 بازدید | 7 پست

سلام 

دوستان تهرانی میشه لطفاً چندتا جای مناسب واسه خرید سرویس خواب وفرش تو تهران معرفی کنید ،جاهایی که قیمتاشون خوب باشه میخوام از بندرعباس بیام خرید اینجا خیلی گرونه قربون دست وپنجتون چند تا جای خوب معرفی کنید،😘

سلام یافت اباد قیمتش نسبت به چهاردانگه گرونتره 

چهاردانگه هم نسبت به عبدل اباد گرونتره 

عبدل اباد بدرد نمیخوره 

همون برید چهاردانگه از کوچه هاش هم غافل نشید

فرش هم‌همون شهرفرش خوبه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
سلام یافت اباد قیمتش نسبت به چهاردانگه گرونتره  چهاردانگه هم نسبت به عبدل اباد گرونتره  ...

آره شنیدم یافت آباد گرونه،چهار دانگه هم باز خیلی اسمشو شنیدم ولی کیفیتشو نمی‌دونم چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شنیدم یافت آباد گرونه،چهار دانگه هم باز خیلی اسمشو شنیدم ولی کیفیتشو نمی‌دونم چطوره

کیفیت چهاردانه و یافت اباد عین همه فقط چون اجاره ی مغازه های یافت اباد بیشتره قیمت مبلهاش هم بیشتره 

فقط یکی  پاساژ تو یافت اباد هست که مبلهای خیلی شیک داره ولی قیمتش خیلی بالاست مبلاش وارداتی هستن 

از یافت اباد که میای پایین تر یه میدونی هست به اسم معلم یه سری مبل فروشی هم نبش میدون هست که قیمتاش خیلی مناسب تره ، اون مغازه ها هم ببین 

خیابون ولیعصر نه ، یه شهرک ولیعصر هست اگه اشتباه نکنم نزدیکه مولویه ، اونجا هم مبلاش خوب بود ولی قیمتش مثله یافت اباده 

این چندجارو‌که گفتم دو روزه میرسید برید 

عبدل اباد یا نعمت اباد رو نرید مگه اینکه خیلی قیمت پایین بخواید

کیفیت چهاردانه و یافت اباد عین همه فقط چون اجاره ی مغازه های یافت اباد بیشتره قیمت مبلهاش هم بیشتره& ...

نه خیلی قیمت پایین نمیخوام،کیفیت کار برام مهمه اینجاهایی که گفتین سرویس خواب هم دارن ؟

چون اولویتم سرویس خوابه

بعد سرویس خواب واسه بچها جای خاصی داره یا همشون با همه؟

نه خیلی قیمت پایین نمیخوام،کیفیت کار برام مهمه اینجاهایی که گفتین سرویس خواب هم دارن ؟ چون اولویتم ...

بله جفتش رو دارن ، سرویس خواب هم دارن 

برای بچه هم من تو یافت اباد چندین  سرویس خواب برای بچه دیدم قشنگ بودن ، قیمتشم خوب بود

تو کوچه های اطرافش بودن ، رفتین یافت اباد بپرسید کوچش کجاست