نهال1397 مدیر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 537 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 45 پست من یه هفتس عمل کردم هنوز گچش رو درنیاوردم فردا باید برم برا گچش ولی همینجوری که میبینم دماغم انگار خیلی کوتاه شده فاصله خیلی افتاده بین لب ودماغم بنظرتون درست میشه 1401/06/01 | 10:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 7279 با شکلش کار ندارم میدونم اولش ورمه و شکل واقعیش نیس ولی خب فاصله خیلی افتاده بین لب ودماغم بنظرت درس ... اره ولی بمرور بهتر میشه تا ماه چهارم صبر کن . بعد مث من اگر دوس داشتی لیفت کن لباهاتو ک برن بالا مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ 🌱کتابخوانی📚
ساراجان72 عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 442 میشه عکس قبل و بعد عمل هم بزارید اوناییکه راضی نیستین. لطفابعد یه دیقه بردارید میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟
mhsabl عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 674 بابا و مه یکسال باید صبر کنی میدونی چقد جمع میشه! جدنالان چند درصد باد داره ببین مال من نوکش گرد و قلمبه و سفته
ghost_night عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 128 جدن الان چند درصد باد داره ببین مال من نوکش گرد و قلمبه و سفته نوکش که از همه بیشتر ورم داره بعدا خیلیییی میخوابه بینیت گوشتی بوده؟ چون گوشتی ها خیلی ورم میکنن
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 7279 22 روزه عمل کردم پیر شدم حالم خیلی بده خیلی بزرگه بخدا انقدر اشک ... خوبه که قبل عمل ، آدم یکم تحقیق کنه اینکارا چیه میکنید مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ 🌱کتابخوانی📚
mhsabl عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 674 اوووووو چرا بهضیاتون اینقد بی طاقتین قبل اینکه عمل کنی دکتر توجیهت نکرده خودتم انگار اصلا تحق ... تا 20 روز اول چجوری بودی چند درصد ورمت رفت تا ماه چهارم
ponyolift عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 980 کلا تا یک سال هنوز زوده برای قضاوتحداقل باید یک سال صبر کنی راستی هرچقدر غذاهایی که نمک دارن کمتر بخوری برای کاهش ورمش بهتر ،نمک ورم رو بیشتر میکنه
mhsabl عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 674 نوکش که از همه بیشتر ورم داره بعدا خیلیییی میخوابه بینیت گوشتی بوده؟ چون گوشتی ها خیل ... نه غضروفی استخونی
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 7279 میشه عکس قبل و بعد عمل هم بزارید اوناییکه راضی نیستین. لطفا بعد یه دیقه بردارید زیر یکسال هرکی بگه راضی نیستم عذر میخام باید با پشت دست بزنیش چون انگار بچه ۲ ساله ن سواد ندارن برن تحقیق کنن یکم درمورد عمل بینی مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ 🌱کتابخوانی📚
نهال1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 537 اره ولی بمرور بهتر میشه تا ماه چهارم صبر کن . بعد مث من اگر دوس داشتی لیفت کن لباهاتو ک برن بالا&nbs ... اخه لبام خودشو بزرگن اینقد هم ب دکتر گفتم فاصله نیوفته ولی الان خیلی فاصله داره اعصابم کلا بهم ریخته
ghost_night عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 128 آره نمک و فلفل نخور راسیییی پیاده روی خیلی خوووبه من دکترم گفت پیاده روی آروم هر روز بکن من انجام دادم واقعا بهتر شدم
mhsabl عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 674 خوبه که قبل عمل ، آدم یکم تحقیق کنه اینکارا چیه میکنید انقدر دوستان دلداریم دادن یکم حالم بهتر شده تاپیکامو ببینی همش راجب بینیمهنوکش کوچیک بشه دیگه هیچی نمیخوام عادیه یکی از پره ها بزرگ تر باشه؟
ghost_night عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 128 انقدر دوستان دلداریم دادن یکم حالم بهتر شده تاپیکامو ببینی همش راجب بینیمه نوکش کوچیک بشه&nb ... قرینه نبودنشون آره طبیعیه من یه طرف بینیم کلا رفته داخل دکتر گفت طبیعیه
mhsabl عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 674 قرینه نبودنشون آره طبیعیه من یه طرف بینیم کلا رفته داخل دکتر گفت طبیعیه من سوراخ سمت چپم انحراف داشتم فک میکنم رو اون بیشنر کار کرده هنوز ورم داره انگار
ghost_night عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 128 من سوراخ سمت چپم انحراف داشتم فک میکنم رو اون بیشنر کار کرده هنوز ورم داره انگار منم هنوز بعد 27 روز سوراخ های بینیم به شدت بسته است تنفسم سخته یکیشون که کامل کیپ شده میترسم بمونه روم البته من آلرژی دارم