2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دیگ باید چیکار کنم ۲۱سالمه مشکلی هم ندارم ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم

اگر بعد یه سال بدون جلوگیری بچه دار نشدی برو دکتر ....من خیلی از این دکتر به اون دکتر رفتم آخرشم رفتم کلینیک .....انشالله هم شما هم همسرتون مشکلی ندارین و با دارو درمانی باردار میشین ....

❤️
اها مرسی عزیزم 

قربونت انشالله مشکلت حل بشه 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

[QUOTE=249853015]اگر بعد یه سال بدون جلوگیری بچه دار نشدی برو دکتر ....من خیلی از این دکتر به اون دکتر رفتم آخرشم رفت ...[/QU

یکسال بیشتره از همون موقع رفتم پیش متخصص همه آزمایش هم دادم عکس رنگی و....مشکلی نداشتم و داروهای تحریک و...استفاده کردم 

انشالله باردار میشی ....استرس رو از خودت دور کن ....

انشالله عزیزم مرسی این چندتا دکتر هم گفتن فقط استرس نداشته باش پیش مشاور هم رفتم از همون اول میگفت نشستم صحبت کنم گفت چرا انقد استرس داری