سلام شاید باشن کسایی که بازم میان تو تاپیک من... دیشب بازم دیدم شوهرم بهم خیانت کرد وقتی هم مچشو گرفتم زد زیرش تازه منو به هر.. زگی هم متهم کرد.... دیروز ازسرکار تشریف آورد خونه و بعد یک ساعت رفت بیرون... کاش آخرین بیرون رفتنش بود... وقتی ساعت 11 اومد خونه با شوق و اومدم پریدم تو بغلش که بهش بگم امروز داشتم برای بچمون شعرمیخوندم که یهو احساس نبض کردم ولی همون حالت که بودم خشکم زد رو لبهاش رژ قرمز بود بعدم هیچی نگفتم بردمش جلو آیینه گفتم چی خوردی تو صورتت چیه.... که بعدم تا دید هول شو و با داد و دعوا و کتک کاری منم متهم کرد به اینکه تولا.... شی هسی ومن مثل تو بی آبرو نیستم. وکلی بدو بیراه دیگه... هرجابودم اول بخودم مربوطه دوم پیش مامانت بودم و ابجیت منم فقط گفتم سلاممنم میرسوند.... بعد. اینها کلی نفرین بابام کرد و داداشم و خودم... گفت ایشالا قرون قرون خرجی که برات کردم و کوفت کردی بشه دونه سرطان تو جیگرت.... کل شامم ریخت تو سطل آشغال.... نمیتونمم گریه کنم چون مهمون دارم... میخوام خودمو بکشم یا بچم که بدنیا اومد بدون که کسی بفهمه بشم یه قطره تو دریا....
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرت رو که میشناسی و میدونی اینجور رفتاری داره چرا تا وارد خونه شد این بحث ها رو پیش میکشی
خدایی نکرده بلایی سر خودت و بچت میاره
🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
اگه واقعی میگی بچه رو سقط کن از این اشغال میخای بچه دار شی
بخدا داستان نیس یا برای پربازدید شدن و ای چرت و پرتا نمیخوام باعصاب کسی بازی کنم آخه با اولش نیس تو تاپیکهای قبلمم گفتم