الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وضعیت بابام معمولی بود ولی بهم پول و آزادی بهم بده نبود خیلی کم پول برا رفت و آمد مدرسه میداد ازدواج کردم خب شوهرم بیشتر برام خرج میکرد از همه نظر وضعیت شوهرم یه کم از بابام بهتره مثلن بابام فقط به فکر اینکه حقوقشو فقط بخوره خرج خوردو خوراک کنه اما شوهرم همیشه تلاش میکنه پیشرفت کنه یه زمینی ماشین بهتر بخره
وقتی ازدواج کردم حقوق بابام سه چهارتومن بود الان شده بیست تومن و شوهرم دو ساله بیکاره خونه بابام با همون حقوق کمش همه چی فراهم بود هم غذای خوب هم لباس به موقع خودمم آدم پرتوقعی نیستم
اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️. https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421
خونه بابام من که مجرد بودم بابام فوت شد خرج خونه بامن و خواهرم بود ...ولی الان ازدواج کردم خداروشکر وضعمون خوبه پولدار نیستیم ولی درحد هستیم به مامانم کمک کنیم