2777
2789
عنوان

تو خونه پدر وضع مالیتون بهتر بود یا خونه شوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت بابام معمولی بود ولی بهم پول و آزادی بهم بده نبود خیلی کم پول برا رفت و آمد مدرسه میداد ازدواج کردم خب شوهرم بیشتر برام خرج می‌کرد از همه نظر وضعیت شوهرم یه کم از بابام بهتره مثلن بابام فقط به فکر اینکه حقوقشو فقط بخوره خرج خوردو خوراک کنه اما شوهرم همیشه تلاش میکنه پیشرفت کنه یه زمینی ماشین بهتر بخره

دقیقا منم 

وقتی ازدواج کردم حقوق بابام سه چهارتومن بود الان شده بیست تومن و شوهرم دو ساله بیکاره خونه بابام با همون حقوق کمش همه چی فراهم بود هم غذای خوب هم لباس به موقع خودمم آدم پرتوقعی نیستم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

خدارو شکر کمبودی ندارین

کمبود که والا زیاد داریم  ولی خداروشکر متوسط روبه بالاییم 

خونه پدرم  راحتی بود وبی مسئولیت ولی مادرم  وسواسی داشت  اذیت میشدم  ولی خونه خودم  خوبیش  اینه  خانم  خودمم مخورم مخابم😅

وضعیت بابام معمولی بود ولی بهم پول و آزادی بهم بده نبود خیلی کم پول برا رفت و آمد مدرسه میداد ازدواج ...

خیلی خوبه این فکر شوهرت .شوهر منم مثل بابای توهه .هرچی به سمت پس انداز سوقش میدم باز یه اشتباهی میکنه پولا رو هدر میده پیر شدم باهاش