2777
2789
تو مجردی کوچکترین چیزی نباید داخل واژن بره بعد دختر خاله ت کاپ میذاره!!!!

آها😐👌🏻والا نمیدونم

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکارت ؟ واقعا هنوز این موضوع وجود داره؟؟؟ توی خانواده ما همچین چیزی نیس و هیچکس تن به اون آزمایش تحق ...

بخدا من تا قبل از نی نی سایت نمیدونستم همچین آزمایشی وجود داره

اصن انگار اینجا یه دنیای دیگست

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
بکارت ؟ واقعا هنوز این موضوع وجود داره؟؟؟ توی خانواده ما همچین چیزی نیس و هیچکس تن به اون آزمایش تحق ...

آزمایش تحقیر کننده چیه دیگه؟! 

والا جایی هم که ما زندگی می‌کنیم ب هیچ عنوان دختر رو گواهی قبل ازدواج نمیبرن 

ولی هنوز برای ۹۰ درصد جامعه مهمه با کسی ازدواج کنن کع قبلا رابطه جنسی نامشروع نداشته 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اتفاوت دقیقا میگن پرده بکارت  یه سر برو پزشک قانونی ببین سر همین پرده چه دعواهایی میشه و کار ب ...

سازمان جهانی بهداشت میگه غشا هست و دور و اطراف نه چیزی مثل پرده که کشیده باشن وسط واژن.و تشخیصش هم پر از ابهام و قابل اتکا نیست. پزشکی قانونی از اونجا میفهمه که واژن خانوم مجرد با واژن خانوم متاهلی که رابطه ج داشته از نظر فرمی تفاوت داره.. کسایی هم که خونریزی دارن بخاطر تنگی واژن و آسیب دیدن همون غشا واژن هست و خیلی ها یعنی 60 درصد هم خونریزی ندارن. 

همین نی نی سایت خیلیا گفتن پزشک اصلا تشخیص نداده متاهل هستن

بخدا من تا قبل از نی نی سایت نمیدونستم همچین آزمایشی وجود داره اصن انگار اینجا یه دنیای دیگست

همه چی هم حرامه لاک لیزر 😐مردم بیرون غرق گناه هستن جوری که دیگه این چیزایی که گفتن حرامه شده ثواب .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
اتفاقا بهش فکرکردم.شب قبل خواب میشورمش. یاظهر بخای نیم ساعت بخوابم میشورم بازمیذارم

من تنها دغدغم همینه موقع خواب مثلا تو ۸ ساعت تایم خواب ب هر حال خون جمع میشه بعد بر میگرده که!

و اینکه این شستنش یکم چندشه انگار

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

همه چی هم حرامه لاک لیزر 😐مردم بیرون غرق گناه هستن جوری که دیگه این چیزایی که گفتن حرامه شده ثواب .

اینجا همه مریم مقدس و آفتاب مهتاب ندیده هستن😀😬

من تنها دغدغم همینه موقع خواب مثلا تو ۸ ساعت تایم خواب ب هر حال خون جمع میشه بعد بر میگرده که! &nbs ...

شستنش چندش تر از نشستن روی پد خیس و خونی شدن پاها و بوی خونش نیس.. من هر روز مجبورم برم حموم وقتی پریودم 

اینجا همه مریم مقدس و آفتاب مهتاب ندیده هستن😀😬

اره دقیقا .من یبار عکس ناخونمو گذاشتم طرف گیر داده بود مسلمان نیستی 🔪

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
شستنش چندش تر از نشستن روی پد خیس و خونی شدن پاها و بوی خونش نیس.. من هر روز مجبورم برم حموم وقتی پر ...

خب من زود ب زود پدمو عوض میکنم و خونریزیمم زیاد نیست

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سازمان جهانی بهداشت میگه غشا هست و دور و اطراف نه چیزی مثل پرده که کشیده باشن وسط واژن.و تشخیصش هم پ ...

خب یعنی اگه یه خانوم فقط یه بار رابطه ج انجام داده باشه بازم میفهمن و شکلش عوض میشه؟آخه یه کاربر گفته بود تا حالا چند بار رابطه داشته ولی با خونسردی رفت برای گواهی اما نفهمیدن و بهش دادن.