2777
2789
جدی؟! چرا؟  من دخترخالم مجرده ولی استفاده میکنه ب منم میگه اما من میترسم دلم ریش میشه😬

تو مجردی کوچکترین چیزی نباید داخل واژن بره بعد دختر خاله ت کاپ میذاره!!!!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ی سزارین .

همون کوچک رو بخر

من بزرگ خریدم چون خونریزیم زیاده

ولی حس میکنم کوچک میخریدم بهتر بود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
شورت یکبارمصرف بگیر واسه ایام پریودیت . 

قبلا نمیدونستم مامانم برام گرفته الان چند بسته دارم برای بعد از زایمان به دردم میخوره ممنون

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
با آب سرد تمیز تمیز میشه ،اسید چیه دیگه😄

من وقتی لباس زیرم....بشه لکش کامل نمیره 

اینجا گفته بودن آبلیمو بزن اسیدیه لکه خون از بین میره ولی بازم جواب نداد😑

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
اونا میگن هایمنه. نه پرده بکارت

اتفاوت دقیقا میگن پرده بکارت 

یه سر برو پزشک قانونی ببین سر همین پرده چه دعواهایی میشه و کار ب کجاها میکشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
چرا نباید بره ؟

چون اینجا ایرانه و دختری که ازدواج میکنه باید دوشیزه باشه 

من وقتی لباس زیرم....بشه لکش کامل نمیره  اینجا گفته بودن آبلیمو بزن اسیدیه لکه خون از بی ...

فقط صابون معمولی لکه هارو میبره. ایام پری رنگ تیره بپوش ک لکش معلوم‌نشه بعدشستن

بکارتت از بین میره اگر کاپ بذاری  فقط برای متاهل هاست

بکارت ؟ واقعا هنوز این موضوع وجود داره؟؟؟ توی خانواده ما همچین چیزی نیس و هیچکس تن به اون آزمایش تحقیر کننده نمیده کلا توی شمال اکثرا اعتقادی ندارن 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸