2777
2789

بچه ها کسی میدونه؟؟

یا معلوم نیس حذف شه

حذف شده بود که چی میگن دوباره نمیخوان اینکارو کنن

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران

مطمعن نیسم یه کی از دوستای کنکوریم گفت حذف شده

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوده سنجشم جواب این سوالو نمیدونه😂

ولی من خودم به شخصه فکر نمیکنم باز عمومیا اضافه بشن چون مصوبه رو رییسی تصویب کرد همون تو تیر 

والا بازم نمیدونم من خودم واسه دی هنوز شروع نکردم گذاشتم جوابا بیاد شاید تا اونموقع مشخص شه 

خوده سنجشم جواب این سوالو نمیدونه😂 ولی من خودم به شخصه فکر نمیکنم باز عمومیا اضافه بشن چون مصوبه ر ...

واقعا مسخره کردن ملتو..فکرکنم کثافتا از اولم دروغ گفتن میخواد حذف شه 

خوده سنجشم جواب این سوالو نمیدونه😂 ولی من خودم به شخصه فکر نمیکنم باز عمومیا اضافه بشن چون مصوبه ر ...

😂😂😂😂😂 جمله اولت عالی

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»
واقعا مسخره کردن ملتو..فکرکنم کثافتا از اولم دروغ گفتن میخواد حذف شه 

همیشه مردم و مسخره کردن مگه واسه اعلام نتایج نبود یکی میومد میگفت بعد عاشورا بعد همون فردا شبش اعلام شد ینی یه مشت احمق😂

همیشه مردم و مسخره کردن مگه واسه اعلام نتایج نبود یکی میومد میگفت بعد عاشورا بعد همون فردا شبش اعلام ...

فقط الکی ذهن ادمو درگیر میکنن..خداکنه عمومی حذف شه 

همیشه مردم و مسخره کردن مگه واسه اعلام نتایج نبود یکی میومد میگفت بعد عاشورا بعد همون فردا شبش اعلام ...

تنها راهش برای اینکه بفهمیم عمومی حذف شده یا نه باید صبرکنیم کنکور 1402 بشه ببینیم میاد عمومی یا نه ..اینا خیلی احمقن نمیگن واقعیتو

تنها راهش برای اینکه بفهمیم عمومی حذف شده یا نه باید صبرکنیم کنکور 1402 بشه ببینیم میاد عمومی یا نه ...

نه زودتر از اینا مشخص میشه احتمالا نهایتا تا ۲۰ شهریور دیگه قطعی باید مشخص بشه بچه ها میخان بخونن واسه دی 

نه زودتر از اینا مشخص میشه احتمالا نهایتا تا ۲۰ شهریور دیگه قطعی باید مشخص بشه بچه ها میخان بخونن وا ...

خداکنه ..اره میدونم به مسخره گفتم وگرنه اصن قلم چیم مشخص میکنه تو سوالاش عمومی میاره یا نه امسال

@girlkiyot      

آدم چقدر باید پست و داغون باشه که فقط بخاطر قومیت بین ادما تفاوت قائل شه..اونام انسانن اگه خودت افغانی بودی باز این حرفو میزدی؟؟؟؟؟؟  ی ذهن نژاد پرست باید نسلش منقرض شه ارزش آدما به انسانیتی که دارن ..اونا دست خودشون بوده افغانی باشن؟؟ تازه علاوه براینکه افغانی هستن کلی مشکلات دارن ی تحصیل و کار کردن براشون حرومه سیمگارت داشتن براشون حرومه زندگی گردن براشون حرومه تو بودی میتونستی اینارو تحمل کنی؟؟ دست خودشون بوده کجا بدنیا بیان؟؟؟؟؟؟ والله هر ایرانی دیدم همش داره باهاشون میجنگه اون بدبدختا به خواری عادت کردن چیکار به کار کسی دارن. ایران پره از ایرانیای نژاد پرست تو همه ی کشورا المان هرجا افغاانی باشه هر امکاناتی عین شهروند دارن ..اتفاقا اونا ادمایی گاری خوبی هستن عین ایرانیا تنبل نیستن

تا افراد نژاد پرست هستن و همش به فکر قومیت هستن به جای کار کردن و تحصیل عجیب نیست جهان سومی بمونیم.

نژاد.پرست.نباشیم#  

انسان.باشیم.همین#  

@girlkiyot       آدم چقدر باید پست و داغون باشه که فقط بخاطر قومیت بین ا ...

برو بابا خودت افغانی هستی نمیخواد نظر بدی . من نه دیدی که همه ازشون متنفرم . الانم گزارش میزنم که منو صدا زدی