پسرم که تازه دنیا امده ماشالا خیلی خوشکل هست برا همین هرکی میبیندش میگه بچت چش میخوره اسفند دود کن دعا بگیر براش، برا همین خیلی میترسم چون هرکی میبیندش بعدش خیلی بی قرار میشه پسرم به نظر شما چکار کنم طوری شده که همسرم اجازه نمیده هیچ جا برم وعکسش برای هیچ کس نباید ارسال کنم وخلاصه همش اعصاب خوردی داریم چکار کنم که چشم نخوره؟؟؟؟
لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
من ان یکاد براش میخونم و اسپند دود میکنم ، همه جا میبرمش عکسشم به همه دوستام نشون دادم مشکلی نیس
ان یکاد و توکل به خدا کافیه
آشنای عزیز تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چکنکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انقد میگن چش میخوره تا تهش همون انرژی منفی کار دست ادم میده
بگو خدا بزرگتر از این حرفاس منم ان یکادمیخونم نمیشه بچه رو تا اخر عمر حبس کرد ک کسیو نبینه
آشنای عزیز تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چکنکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
یه پلاک. طلا وان یکاد گذاشتم پیش پسرم ولی بازم اذیت میشه تو خیابون که میرم درخواست میدن ازش عکس بگیر ...
مگه نوزاد تازه متولد نیس؟ الانم گرمه تو خیابون سعی کن چهره اش معلوم نباشه جای شلوغم نبرش