2777
2789
عنوان

چشم زدن

156 بازدید | 13 پست

پسرم که تازه دنیا امده ماشالا خیلی خوشکل هست برا همین هرکی میبیندش میگه بچت چش میخوره اسفند دود کن دعا بگیر براش، برا همین خیلی میترسم چون هرکی میبیندش بعدش خیلی بی قرار میشه پسرم به نظر شما چکار کنم طوری شده که همسرم اجازه نمیده هیچ جا برم وعکسش برای هیچ کس نباید ارسال کنم وخلاصه همش اعصاب خوردی داریم چکار کنم که چشم نخوره؟؟؟؟ 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

پسر منم ماشاالله ش باشه اینجوریه

من ان یکاد براش میخونم و اسپند دود میکنم ، همه جا میبرمش عکسشم به همه دوستام نشون دادم مشکلی نیس 

ان یکاد و توکل به خدا کافیه

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله بهش خدا برات حفظش کنه عزیزم.

با این فکر انرژی منفی رو به طرف خودت جذب میکنی.

ایه چشم زخم براش ببند یا بخون و به خدا بسپار مطمئن باش خدا از چشم بد نگهش میداره.

هیچیش نمیشه 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

انرژی منفی رو از خودت دور کن 

انقد میگن چش میخوره تا تهش همون انرژی منفی کار دست ادم میده

بگو خدا بزرگتر از این حرفاس منم ان یکادمیخونم نمیشه بچه رو تا اخر عمر حبس کرد ک کسیو نبینه 

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
پسر منم ماشاالله ش باشه اینجوریه من ان یکاد براش میخونم و اسپند دود میکنم ، همه جا میبرمش عکسشم ...

یه پلاک. طلا وان یکاد گذاشتم پیش پسرم ولی بازم اذیت میشه تو خیابون که میرم درخواست میدن ازش عکس بگیرن قربونش برم

ماشالله بهش خدا برات حفظش کنه عزیزم. با این فکر انرژی منفی رو به طرف خودت جذب میکنی. ایه چشم زخم ب ...

فدات عزیزم 

چیه ایه چشم زخم وان یکاد گذاشتم پیش پسرم 

یه پلاک. طلا وان یکاد گذاشتم پیش پسرم ولی بازم اذیت میشه تو خیابون که میرم درخواست میدن ازش عکس بگیر ...

مگه نوزاد تازه متولد نیس؟ الانم گرمه تو خیابون سعی کن چهره اش معلوم نباشه جای شلوغم نبرش

یه پلاک و ان یکاد بزن به سینه اش و همیشه بخون و چهار قل زیاد بخون

اتفاقا زدم به لباسش پلاک وان یکاد 

اگر اعتقاد داشته باشی جذبش میکنی

اگه به چشم زدن بود این همه  بچه ی زیبا که توی فیلم  و تلویزیون   پوسترا میبینیم باید دور از جونشون از بین رفته بودن

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
مگه نوزاد تازه متولد نیس؟ الانم گرمه تو خیابون سعی کن چهره اش معلوم نباشه جای شلوغم نبرش

اره تو دوماه هست 

فدات عزیزم  چیه ایه چشم زخم وان یکاد گذاشتم پیش پسرم

همین آیه و ان یکاد خوبه .بذار پیشش بمونه براشم بخون

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!