2777
2789

کارما بلو شوهرم تازه گرفته خیلی بوی خوب و ماندگاری بالا داره ۷۵۰۰۰۰ت داده 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من شوهرم حس بویاییشو از دست داده دوس داشتم برای تولدش یه عطر خوب بگیرم اما الان نمیخوام میترسم غمش بگیره بنظرتون چی بگیرم براش؟؟؟

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

کاسپین فوق العاده عالیه یکی واسه همسرم سفارش دادم همین امروز میگن از فردا گرونتر میشه 

فوق العاده عالیه ماندگاریه عالی هم داره هر جا میری بوی عطر همونجا میمونه خیلی عالیه

اونقدر سلیقه ها متفاوته که ممکنه یکی بگه وای فلان عطر عالیه ولی من نپسندم، در کل برای ماندارگی عطر میشه سوال کرد ولی رایحشو باید خودتون تست کنید

.                                                                  

سلیقه ها باهم متفاوته 

میتونی از عطر فروشی هم مشاوره بگیری من خودم کلا آنلاین میگیرم طبق سلیقه ی خودم میفرسته میگم چه بویی رو دوست دارم خنک تلخ شیرین و ......

خواستی شمارش و بدم آدم با اطمینانیه