2777
2789
عنوان

در رابطه با کنکور. لطفا بیاین❤

128 بازدید | 10 پست

سلام شبتون بخیر

خواستم نظرتون رو در این باره بدونم

اول مهر  زیست و شیمی و زمین رو کامل جمع کنیم و مسلط باشیم و چیزی از فیزیک و ریاضی کار نکرده باشیم خوبه

یا اول مهر از هر کتاب چیزای ناقص بلد باشیم

چون با برنامه قلمچی پیش نرفتم و ازش عقبم ریاضی و فیزیک ک اصلا هیچی نمیدونم 

هدفم اینه ک دندون پزشکی دولتی مازندران بیارم م رتبه زیر ۱۰۰۰ میخواد مشاور هم ندارم 

کنکوری ۱۴۰۲تجربی

بهم بگین کدوم عقیده خوبه 

ممنون

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

یه سوال 

الان زمین شناسی هم جزو دورس هست؟ 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

چند پایه زمین شناسی داره

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال  الان زمین شناسی هم جزو دورس هست؟

بله قبلا برای زیر گروه یک ضریب ۰ بود اما الان زیر گروه ها برداشته شده و زمین شناسی موثر 

فقط پایه ۱۱ زمین داره 

کنکوری چ سالی؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

سلام سعی کن خودتو برسونی و بتونی فیزیک و ریاضی رو هم تا آخر همین تابستون حداقل نصفش تموم کنی.

چون قلم چی از اول مهر دوباره برنامه ریزی میکنه. چون تو بتونی ریاضی و فیزیک رو حداقل ۵۰ درصد توی کنکور بزنی رتبت خیلی خوب میشه البته اگه بتونی بقیه دروس هم خوب بزنی

منم توی همین ۳ هفته یکم از برنامه قلم چی عقب موندم و نتونستم خودمو برسونم و ترازم شد ۵۸۹۰😐

(((البته بگم من پایه نهم هستم))))

سلام سعی کن خودتو برسونی و بتونی فیزیک و ریاضی رو هم تا آخر همین تابستون حداقل نصفش تموم کنی. چون ق ...

اخه خودم فکر میکنم این بهتره ک تا مهر ۳ کتاب رو کامل کنم 

بازم ممنون . موفق

بله قبلا برای زیر گروه یک ضریب ۰ بود اما الان زیر گروه ها برداشته شده و زمین شناسی موثر  فقط پ ...

۴۰۲ 

ضریبش چنده 

اخه خودم فکر میکنم این بهتره ک تا مهر ۳ کتاب رو کامل کنم  بازم ممنون . موفق

تا همین جایی که خوندی اوکیه از مهر دقیق با برنامه قلم چی یا هر آزمون دیگ خواستی برو فقط اشتباه منو نکن برنامه های عجیب غریب نچین😢من پشت کنکورم

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
تا همین جایی که خوندی اوکیه از مهر دقیق با برنامه قلم چی یا هر آزمون دیگ خواستی برو فقط اشتباه منو ن ...

ولی فکر میکنم تو این ی ماه تنها کار مفید اینه تا اول مهر یه جیزی داشته باشم و از ی نظر مطمعن باشم ک خب اوکی من زیست و شیمی و زمین ۱۰ و ۱۱ تا اینجا اوکیه و فقط باید رو فیزیک و ریاضی ۱۰ و ۱۱ و درس های ۱۲ام تمرکز کنم و هر چند بار مرور قبلی ها 

اووووول نقطه ضعفاتو 

ولی اینطوری هم نه که فقط روی دو تا درس فوکوس کنی 

نسبت ۵ به ۳ مثلا 

یعنی ۵ ساعت ریاضی و فیزیک 

۳ ساعت بقیه شون 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍