2821
2789

جدیدترینش دیشب ساعت ۳نصفه شب بود

خیلی سمی بود🤣

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاپیکای مسافرشهرغریب😑میاداینجااهالی مامی گپ روبه ناسزاونفرین میبنده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ی کاربری میگفت ک فامیلمون صب ک بیدار میشه،تو گوشیش کلی عکس از خودش و شوهرش میبینه ک شب وقتی خواب هستن گرفته شده

بدون اینکه کسی تو خونه باشه

من هنوزم درگیر اینم چطور ممکنه

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

قبلا هم گفتم 

یکی موقع چیز شوهرش محکم افتاده بود روش اینم تلنگش در رفته  بود شوهرش همون لحظه پاشده قهر کرده و رفته بود چند روزم بود ازش خبری نبود 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........

یه خانمی بود جاریش بچشو اورده بود خونش رفته بود امتحان رانندگی میگفت بچه پریده دستشو سوزونده 

حقیقتا جز بدترین خاطراتم از نی نی سایته که همه باهاش موافق بودن و هیچ کس دلش به حال اون بچه بدبخت نسوخت 

تازه میگفت دستش سوخته عربده ام میزده 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بعد اگه برا بچه خودشون همچین اتفاقی میفتاد مادر و پدر کل خاندان جاری و میاوردن  تو چشش

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

وای ی خانومی هم بودن،اختلال دوقطبی داشتن

با کارد میوه خوری،بیضه های شوهرشو جر داده بود://///

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
قبلا هم گفتم  یکی موقع چیز شوهرش محکم افتاده بود روش اینم تلنگش در رفته  بود شوهرش همون ل ...

تلنگ😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

جیش چرخشی ، غلام نصاب ، کباب ختنه سورون ، الویه ، گلبهار ، گیر کردن سیر ، گیر کردن گوجه سبز و .....

ممنون میشم اگر راجع به مهاجرت تحصیلی با مدرک دیپلم اطلاعی دارید راهنمایی کنید❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز