2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم

2720 بازدید | 27 پست

سلام خانوما. کسی تجربه بارداری خارج از رحم یا تشخیص اشتباه خارج از رحم داشته؟؟

الان ۸ هفته و ۴ روزم تو ۶ هفته بیمارستان بستری شدم بدلیل کمر درد و اینکه بتام کم بود دوبار سونو داخلی شدم و جنین نه داخل رحم نه خارج از رحم دیده نشد. دل درد شدید ندارم چون شنیدم تو بارداری خارج رحمی دل درد خیلی شدیده...و اینکه بنظرتون احتمالش هست بارداری داخل رحمی باشه و دیده نشده باشه؟  سونوهام یکی ۶ هفته بود که نه شکمی نه داخلی دیده نشد بعدی ۷ هفته بود ولی به نظرم اصلا دقیق نبود چون دکترم تو مطب خودش سونو کرد و یک دقیقه بیشتر طول نکشید دکتر عجله داشت و سریع تمومش کرد... خیلی نگرانم اگه ممکنه نظرتون رو بگید.

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)

سریع برو یه مرکز پیشرفته.خیلی سن بارداریتون بالایه..بتا بالای ۱۰۰۰ باید دیده شه..اینو دکتر به عمه ام گفته بود

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

منم باردار بودم دکتر بخاطر اینکه شکم داشتم جنین رو ندید. بعد گفت باردار نیستی. گفتم خانم دکتر حوصلت نمیشه خوب بگردی الکی نگو. تا اینکه یکمی دستگاهشو فشار داد هم جنین هم قلبش دیده شد

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سریع برو یه مرکز پیشرفته.خیلی سن بارداریتون بالایه..بتا بالای ۱۰۰۰ باید دیده شه..اینو دکتر به عمه ام ...

بالای هزار هست اما جنین دیده نشد

منم باردار بودم دکتر بخاطر اینکه شکم داشتم جنین رو ندید. بعد گفت باردار نیستی. گفتم خانم دکتر حوصلت ...

امیدوارم اینطور باشه... براس پس فردا نوبت سومو و دکتر دارم 

دعا کنید برام لطفا

بالای هزار هست اما جنین دیده نشد

عزمزمه مال منم هزار بود رفتم فقط ساک دیده شد جنین نه با حساب خودم ۷ فته بودم سونو که کرد گفت ۵ هفته ...بعد دوهفته رفتم جنین تشکیل شده بود ...احتمالااا مال شمام لقاح دیر گرفته

عزمزمه مال منم هزار بود رفتم فقط ساک دیده شد جنین نه با حساب خودم ۷ فته بودم سونو که کرد گفت ۵ هفته ...

نمیدونی چه حالی دارم الان یک ماهه سردرگمم معلوم نمیشه وضعیتم دعام کنید لطفا 

امیدوارم اینطور باشه... براس پس فردا نوبت سومو و دکتر دارم  دعا کنید برام لطفا

اول فکر سلامتی خودت باش بعد جنین. اصلا هم نگران نباش. منم بچه اولم بخاطر کم بودن بتا سقط شد.

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
اول فکر سلامتی خودت باش بعد جنین. اصلا هم نگران نباش. منم بچه اولم بخاطر کم بودن بتا سقط شد.

بچه دومم هست بتام بالا رفت آزمایشگاه رو هر دو روز تکرار کردم اما اینکه جنین دیده نمیشه نگرانم کرده.... اصلا تحمل سقط رو ندارم الان یک ماهه اعصابم بهم ریخته و داغونم 

نمیدونی چه حالی دارم الان یک ماهه سردرگمم معلوم نمیشه وضعیتم دعام کنید لطفا 

عزمزمه نگران نباش خارج از رحمی درد شدید داره ...خونریزی داره کتف درد داره ....این دکترای بی سواد فقط استرس میدن به من گفته بودن خارج از رحمی سونو کرد واژینال گفت ۵ هفته اس ساک بزور دیده شد بعد دو هفته رفتم گفت جنین هست تازه اونم میگفت نه شاید رشد نکنه توکل به خدا کن خودش درس میکنه همه چیووو

عزمزمه نگران نباش خارج از رحمی درد شدید داره ...خونریزی داره کتف درد داره ....این دکترای بی سواد فقط ...

آره من هیچکدوم از علائم رو ندارم فقط شکمم بزرگ شده یکم و اینکه اولش بتام پایین بود ولی بعد دکتر گفت خوبه... خدا بچتونو حفظ کنه و یه بچه سالم هم به من ببخشه انشالله. مرسی از دلگرمیتون عزیزم

آره من هیچکدوم از علائم رو ندارم فقط شکمم بزرگ شده یکم و اینکه اولش بتام پایین بود ولی بعد دکتر گفت ...

من الان ۱۳ هفته ام عزیزم استرس تون قابل درکه منم داشتم ولی الکیه زیاد خودتو درگیر نکن خدا بخواد همه چی درس میشه اصلا نگران نباش

من الان ۱۳ هفته ام عزیزم استرس تون قابل درکه منم داشتم ولی الکیه زیاد خودتو درگیر نکن خدا بخواد همه ...

انشالله که بسلامتی زایمان کنی و نینیتو سلامت بغل بگیری عزیزم. توکل به خدا هرچی که صلاحه 

من خارج از رحم شده بودم چند بار سونو رفتم هیچی دیده نمی شد بتام 600 بود هر دو روز آزمایش میدادم بتام بالا میرفت از طرفی خونریزی هم داشتم خلاصه یه ماه و نیم علاف شدم چون هیچی دیده نمی شد دوهفته بستری شدم بعد درست روزی که مرخص شدم لوله م ترکید و رفتم جراحی شدم ، انشالله که خارج از رحم نیستی ولی هوشیار باش اگه شکم درد گرفتی یا خونریزی کردی فوری بیمارستان برو