2777
2789

فرض کنید خونه ای که زندگی میکردید برای پدرتون باشه

تهران باشید و قصد داشته باشید پس انداز کنید تا خونه بخرید

خونه از خودتون نداشته باشید

به ارزش ۲ میلیارد طلا و دلار داشته باشید

حقوق همسرتون ماهانه ۱۲۰ میلیون تومن باشه

با دو میلیارد به علاوه وام مسکن یه خونه کوچیک قدیمی تو محله پایین کرج میخرید و ماهانه قسط بالا میدید

یا طلا و دلار و نگه میدارید و با مقدار زیادی از حقوقتون هرماه طلا میخرید تابتونید خونه بهتری تا دوسال بعد بخرید

وام مسکن قسطش سنگین و سودش بسیار بالاست 

سوددهی طلا از خونه بیشتر ولی ریسک نگهداریش بالاتره

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خطر نگهداری طلارو هم باید به جون بخریهمین امروز صبح گوشی تلفنمو از دستم داشتن میدزدیدنخوشبختان ...

وای خداروشکر😍😍

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
وای خداروشکر😍😍

درسته طلا بهتره اما فعلا خونه بخرید کنارش درصدی طلاهم بخر بزار کنار

خیلی دزد زیاد شده عزیزم خدای نکرده بخاطرش جونتون رو از دست میدید

منکه خیلی امروز ترسیدم

سود طلا قطعا بیشتره منم تقریبا توی شرایط شما بودم ، خونه رو انتخاب کردم و خیلی خوشحالم

چرا خوشحال تری برای انتخابت عزیزم؟

چرا خوشحال تری برای انتخابت عزیزم؟

برای اینکه به آرامش رسیدم 

و از خونه مادر شوهرم بلندشدیم و مستقل هستیم 

خونه ای که دارم هم آسانسور داره هم پارکینگ هم تراس و 

مال خودمونه دیگه

خونه قبلی هیچکدوم ازین مزایا رو نداشت

اگه طلا ده برابر قیمتش بره بالا شاید یکم غصه بخورم 

ولی باز پشیمون نمیشم از خرید خونه

برای اینکه به آرامش رسیدم و از خونه مادر شوهرم بلندشدیم و مستقل هستیم خونه ای که دارم هم آسانسور دار ...

عزیزم درکت میکنم چقدر لذت بخشه

امیدوارم همیشه و هرروز زندگیت پراز آرامش و خوشبختی باشه❤️

ولی من اگر بخرم تهش میشه یه خونه کوچیک الکی

بازم مجبورم کرایه اش بدم

ما با مادرم زندگی میکنیم 

و این شرایط خیلی سخته

من حالاحالاها درگیرم و نمیتونم لذت خونه دارشدن و تجربه کنم

لطفا برای منم دعاکن😞