2777
2789

وقتی سنم کمتر بود حس میکردم خیلیا دورم هستن که میتونم روشون حساب باز کنم رفیقمن خانوادمن .......ولی هر چی بیشتر گذشت فهمیدم خیلی تنهام اونقدر که وقتی دلم میگیره یا حتی خوشحالم کسیو ندارم که باهاش حرف بزنم ......دلم خیلی گرفته من هیچ وقت تاپیک نمیذاشتم اما انقدر لبریز شدم که حتی اشکام نمیاد فقط خیره شدم به دیوار اتاقم امیدوارم هیچکس این حالو تجربه نکنه ........من باردارم و هیچکسو ندارم که حتی برام شاد بشن کنارم باشه ........امیدوارم روزای خوب بیان بهشون نیاز دارم ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی زود بگذره من از  این حالم خیلی وقته گذشته ولی یاد اوریشم سخته .....

خدا رو شکر مال تو گذشته

مادرم که اصلا از خبر بارداریم خوشحال نشد

فقط راضی شد به اینکه پسره!!!!!!

حتی دو بار پرسید خودتون بچه دوم میخواستید؟

اصلا رعایت حالم رو نمیکنه

خواهرم فقط یه بار صحبت کردیم تبریک گفت. دیگه نشد حرف بزنیم وات س آپ هم قطعه اونا خارج از کشور

شوهرم که همش اعصابم رو  خرد میکنه و اشکم رو درمیاره

خانواده شوهرم هم تا حالا یکبار هم زنگ نزدن حالم ر بپرسن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خدا رو شکر مال تو گذشته مادرم که اصلا از خبر بارداریم خوشحال نشد فقط راضی شد به اینکه پسره!!!!!! ...

واقعا تو منی دختر ......منم هنوز ادمای دورم همونن ولی سعی میکنم توجه نکنم .......خدایا درکت میکنم .......بیا خودمون برای خودمون مهم باشیم .....

واقعا تو منی دختر ......منم هنوز ادمای دورم همونن ولی سعی میکنم توجه نکنم .......خدایا درکت میکنم .. ...

کاش بشه

خیلی خرابم 

ولی سعی خودم رو میکنم

حس حرفات خیلی خوبه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
کاش بشه خیلی خرابم  ولی سعی خودم رو میکنم حس حرفات خیلی خوبه

باور کن منم روزای سختیو تو بارداری گذروندم همیشه حس میکردم باردار بشم خیلیا دورمن کنارمن اما منو همسرم تنها بودیم .......ولی میگذره قوی باش به تو دلیت فکر کن به خودت به ایندتون ‌......خوشحالی دیگران چه ارزشی داره ......