2777
2789
عنوان

ای کاش میدونستم گناهم چیه🥲

126 بازدید | 7 پست

این دوماه تابستون همش استرس داشتم همش ناراحتی بخاطر درسام

روانیم کردن من همه زندگیم پزشکیه همه علاقم تو تجربی هست اما میگن رشتت رو باید عوض کنی چون تو نمیتونی کنکور قبول بشی(بخاطر این میگن که معدلم زیاد خوب نشده)

خیلی فشار روم بوده شاید از دید شما یچیز ساده هست اما خیلی سختم شد تمرکزم رو به کل از دست دادم نمیتونم درس بخونم 

از بس که استرس داشتم هر یه روز یه جای بدنم درد میکنه مثلا دستم درد میگیره پام درد میگیره یا قلبم تیر میکشه🥲

میخواستم خودکشی کنم گفتم ولش کن بزار ادامه بدم شاید وضعم بهتر شد بهتر که نشد هیچ بدترم شد داداشم هم کنکوریه اگر من بمیرم به هرحال اونم نمیتونه تا چند وقت درس بخونه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم بابام و مامانم هم همش بهم تیکه میندازن دیگه خسته شدم هیچ جا رو هم ندارم که برم یه مدت از خانوادم دور بشم

نمیدونم چکار کنم خدا هم باهام قهر کرده🥺

ای کاش میدونستم چه گناهی انجام دادم که شب و روزم شده جهنم

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

بهشون توجه نکن بجای این حرفا اونقد تلاش کن تا برسی بهش 

تا بفهمن  ک ت میتونی

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همینطورم خیلی ناراحتم دخترم کلاس دهمه ۹تا تجدیدی اورده اگه قبول نشه میتونه بره کلاس یازدهم ...

من تک ماده نداشتم اصلا ولی خوب از نظر پدر و مادر من نمراتم کم هستن🤦🏻🙂

دیوونم کردن

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜
چرا نداشتی

خوب نمراتم بالای ۱۰ بودن دیگه