2777
2789
به نظر من که هم معلمم و هم بچه کلاس اولی داشتم میگم عجله نکن بزار همون سر وقتش برن مدرسه سال بعد بفر ...

دختر من امسال باید بره پیش ۲ و سال دیگه اول اما نمی خواد چیکار کنم؟

اللهم الرزقنی شفاعه الحسین
به نظر من که هم معلمم و هم بچه کلاس اولی داشتم میگم عجله نکن بزار همون سر وقتش برن مدرسه سال بعد بفر ...

گرفتم براشون تو خونه کار میکنم میخواستم بدونم پیش ۲چه چیزایی آموزش میدن خودم کار کنم رفتن مدرسه مشکلی نداشته باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرفتم براشون تو خونه کار میکنم میخواستم بدونم پیش ۲چه چیزایی آموزش میدن خودم کار کنم رفتن مدرسه مشکل ...

کتابای هر مهدی  فرق میکنه شما همون کلیات یادشون بده که تو همین کتابایی گرفتی هست

همتای مامانم بودم❤

[QUOTE=249772696]پیش دبستانی نمیره؟وابسته اس؟[/QUOT بله وابسته نبود شده به نظرتون رهاش کنم به حال خ ...

نه باید آماده اش کنی باهاش برو و ی مدت کوتاه مثلا از ده دقیه شروع کن بزارش و بمون توی مهد کم کم زمانشو زیاد کن به مربیش هم بگو.اجازه بده بیاد بیرون ببیندت.کم کم برو تو حیاط و بعدم بگو.من نیرم مثلا نون میخرم میام دنبالت بریم اما زود برگرد.عادت میکنه 

همتای مامانم بودم❤