2777
2789
عنوان

نی نی بارها تازگی ها کجان اصلا رسیدگی نمیکنن متاسفم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 102 پست
اون تاپیک بارداری رو میگی؟برنگشت اون؟

باداری با میکرو چرا پیگیری کردم دادم نی نی یار ۵ باز شد 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من دیروز تو اون تاپیک بودم اون خانم اسم بچه شمارو مسخره کرد و دعوا راه انداخت و با همه فوش دری وری گ ...

اسم بچشون چیه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باداری با میکرو چرا پیگیری کردم دادم نی نی یار ۵ باز شد 

آها خوبه باز خیلی تاپیک مفیدیه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
چند بار گذاشتم حذف نمیکنن

این سری بگو چرا حذف نمیکنین چیز شخصی دارم صحبت کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عزیز دلم خداروشکر اومدی   الان تو تاپیک خودش ببین بهم چیا گفته  نمیدونم اسکرین بزارم ...

عزیزم اگه درمورد شما تاپیک زده. تاپیک زدن درمورد کاربرا و توهین بهشون ممنوعه. نی نی یار تگ کن اسکرین بزار رسیدگی کنه.بعد خیلی برام جالبه این کاربر چرا اینقدر کلیک کرده رو شما. خیلی بهت حسودی میکنه فکر کنم مشکلش چیه خدا میدونه

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

آها خوبه باز خیلی تاپیک مفیدیه

دقیقا کلی کاربر اونجا اطلاعات دارن چند هزار ص جلو رفته نمیشه که بسته شه راحت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اگه درمورد شما تاپیک زده. تاپیک زدن درمورد کاربرا و توهین بهشون ممنوعه. نی نی یار تگ کن اسکرین ...

ببین گلم تو بودی    الان اسکرین و ببین   من فحش دادم بهش   ببین چه اراجیفی گفته🤣🤣🤣🤣

ببین اون خانمی که بوده بیاد قضاوت کنه خدای من شاهده اگر من بهش فحش داده باشم

این تو گفتی یا اون؟

برای اینکه قوی شی و با تجربه باید ضربه بخوری باید قلبت بشکنه باید له شی🙃💔که تجربه به دست بیاری💫