2777
2789
عنوان

هعیی کاش یکی راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 24 پست
بعد اینم در نظر بگیر تو هنرستان اگه درس بخونی و دانشگاه بری ... تا فوق دیپلم میخونی و یه ازمون میدی ...

اها ینی انسانی بخونم دیگ نیازی به کنکور نیست برا دانشگاهم ک میخوام برم حسابداری ؟

چون میگن رشته حسابداری بدون کنکوره 

درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ینی انسانی بخونم دیگ نیازی به کنکور نیست برا دانشگاهم ک میخوام برم حسابداری ؟ چون میگن رشته حسا ...

چراا کنکور هست .. برای هردوتا رشته 

ولی از هنرستان بخای بری کنکور میدی . بعد قبول شدی ۲سال میخونی برای فوق دیپلم.. اگه بخوای لیسانس بگیری باید یه آزمون بدی و بعد بری لیسانس بخونی ..... ولی تو دبیرستان بخای بری همین جوریه فقط برای لیسانس نیاز به ازمدن نیست ، فوق دیپلم رو گرفتی یه راست میری لیسانس بخونی 

این برای دانشگاه دولتیه .. ولی حسابداری رشته حسابداری بدون کنکور تو دانشگاه ازاد هم داره فک کنم 

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
من تجربی میخونم ایکاش اینجا امکان ویس گرفتن بود 😂 سخته با تایپ 

الان تو چه مقطع تحصیلی هستی ؟

تجربی سخته؟

یکم درباره رشتت بگو 

ببخشیدا انقد سوال میپرسم😂💛

الان تو چه مقطع تحصیلی هستی ؟ تجربی سخته؟ یکم درباره رشتت بگو  ببخشیدا انقد سوال میپرسم😂💛

نههه خواهش میکنم😘😘 میرم یازدهم ... علاقه داشته باشی سخت نیست ، فقط کنکورش سختع وگرنه درسای دبیرستانش اوکیه برام .. درسهای اصلیش ریاضی فیزیک شیمی زیست هست ... دیگه

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ