2777
2789
عنوان

هعیی کاش یکی راهنماییم کنه

92 بازدید | 24 پست

من واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

بین رشته ادبیات و حسابداری موندم برا دبیرستانم 

اگه برم حسابداری باید صبح و ظهر برا رفت و امد چهل دقیقه باید تو مسیر باشم 

ولی ادبیات کنار خونمونه 

اما میشه از طریق ادبیات دانشگاهمو برم حسابداری ک هم سختم نشه همم نزدیک خونمون باشه

اما شنیدم ک میگن از طریق ادبیات بخوای دانشگاهتو بری حسابداری خیلیی سخته و ادم هیچی نمیفهمه دیگ 

توروخدا راهنماییم کنید🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

من جای تو باشم انسانی میرم ، چون از طریق انسانی میشه حسابداری خوند ... ولی اگه به حسابداری خیلی علاقه داری همون هنرستان برو .. البته تصمیم با خودته در نهایت

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
دبیرستان منظورم هنرستانه ک از خونمون دوره

ببین نظر شخصی خودم اینه که هنرستان هرکیم باشه برا کنکور به مشکل بر میخوره و به شخصهههه مخالفشم حالا چون برا کنکور منابع مشخصی نداره و..

از طرفی اگه منظورت از ادبیات 

رشته ی انسانیه بنظرم انسانی خیلی بهتره

تو الان اصلا فکر رفتو امدشو نکن مهم اینده ی تحصیلی و.. ست

از طرفی اصلا کتابای حسابداری هنرستانو دیدی؟چه عادی چه نمونه دولتی حتی یه ریاضی توش نداره!

تو بری حسابداری که ریشت از پایه ضعیف شه؟خب عزیزم برو ریاضی فیزیک از اساس حسابداری بخون🤷🏻‍♀️

ولی بین این دو تا ادبیات خیلی بهتره

خیلی..

من جای تو باشم انسانی میرم ، چون از طریق انسانی میشه حسابداری خوند ... ولی اگه به حسابداری خیلی علاق ...

بعد دبیرستانمو انسانی بخونم 

و دانشگاهمو برم حسابداری سختم نمیشه ؟ 

میگن از انسانی داشنگا بری حسابداری خیلی سخته و ادم هیچی نمیفهمه 

درس میگن؟

بعد دبیرستانمو انسانی بخونم  و دانشگاهمو برم حسابداری سختم نمیشه ؟  میگن از انسانی داشنگ ...

والا زیاد نمیدونم ، ولی حسابداری ریاضی نیس ، اصول و تکنیکه برای محاسبه ... میخای به تاپیک بزن اونایی که حسابداری خوندن بیان راهنماییت کنن ، چون درسشو خوندن بیشتر میدونن

ببین نظر شخصی خودم اینه که هنرستان هرکیم باشه برا کنکور به مشکل بر میخوره و به شخصهههه مخالفشم حالا ...

مرسی عزیزم💛

یه سوال دیگ اگه دبیرستانمو برم انسانی ( ادبیات ) 

بعد بخوام دانشگاهمو برم حسابداری سختم نمیشه؟ 

میگن اونایی ک دبیرستان انسانی خوندن داشنگاه برن حسابداری خیلی براشون سخت میشه و هیچی نمیفهمن

واقعا اینجوریه ؟

بعد اینم در نظر بگیر

تو هنرستان اگه درس بخونی و دانشگاه بری ... تا فوق دیپلم میخونی و یه ازمون میدی بعد میری لیسانس میخونی 

ولی تو رشته های نظری لیسانس پیوسته ست و نیازی به آزمون نیست .... اگه درست گفته باشم