2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم شوهرمم قهره

225 بازدید | 6 پست

من ۳دوز واکسن زدم ولی بازم گرفتم خیلی هم شدید الان ۱۰روز میشه که حالم هروز یه مدل بد میشه مامان و کسی نزدیکم نیس بهم برسه یه دختر 3ساله هم دارم ۲روزه هم چیزی نتونستم بخورم شوهرمم قهر کرده که چرا روی سینک ظرفشویی ظرفه چرا بیسکویت ریخته زمین داد و فریاد و قهر کرده یه بار هم حالمو نمیپرسه دارم میمیرم از بی حالی و درحالی که شوهرمم میگه نخواب کار کن 

بهش محل نده. فقط بگو تو هم روئین تن نیستی؛ مریض میشی دیگه؟ اون موقع عین به عین اینا یادت باشه.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم مریضی واسه من نیست عیب نداره منم میشم اونموقع عین خودت

آفرین. پس دیگه خودتو اذیت نکن. استراحت کن. جو و لوبیا و عدس و کته و... بذار بپزه یا گوشتو روی گاز کباب کن؛ خودت و بچه بخورید. اونم که قهر کرده چه بهتر!

یک درصد بهش اهمیت نده.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

شربت ایموننس بگیرید هر هشت ساعت پنج سی سی میل کنید فقط به مدت پنج روز بعدش روزی یکبار همون پنج سی سی رو میل بفرمائید داروی  پنتاپرازول بیست و ناپروکسن پونصد هم فقط یه ورق ده تایی بگیرید هر دوازده ساعت یک عدد میل کنید چون واکسن زدین هیچ داروی دیگه ای نمیخواد بعد از پنج روز کلیه علائم شما رفع میشه