2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم و IVF

786 بازدید | 9 پست

دخترا من قرار آی وی اف بشم، دیروز دکتر معاینه کرد و گفت زخم دهانه داری، ولی بذار یه بار انتقال بریم اگر انتقالت منفی شد فریز می کنیم، میخوام بدونم واقعا زخم باعث منفی شدن انتقال میشه یا ربطی نداره؟

طلوع کن.....................................

اول عفونت درمان کن با عفونت حامله بشی سقط میشه دکتر ا خدا جوابشو نو بده فقط به فکر پولن بعدم آزمایشات هورمونیت هم باید نرمال باشه وگرنه قلبش تشکیل نمیشه اینا رو هیچ کدوم از دکتر ها نمیگن

اول عفونت درمان کن با عفونت حامله بشی سقط میشه دکتر ا خدا جوابشو نو بده فقط به فکر پولن بعدم آزمایشا ...

آزمایش دادم عزیزم همه چی نرماله، دکتر گفت هیچ عفونتی توی بدنت نیست علت این زخم هم به نظرم عفونت نیست، کفت فقط زخم داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول عفونت درمان کن با عفونت حامله بشی سقط میشه دکتر ا خدا جوابشو نو بده فقط به فکر پولن بعدم آزمایشا ...

البته اون به نظرمی که گفتم نظر من نیستا، دکتر گفت چون آزمایشت خوبه و عفونت فعال نمی بینم توی معاینه، به نظرم این زخم از عفونت به وجود نیومده، خب من این 6 ماه کلی هیسترو و عکس رنگی و آی یو آی و اینا شدم اونا هم میتونه ایجاد زخم کنه

چرا ای وی اف می‌کنی شوهرت مشکل داره

هر دو مون مشکل داریم، همسرم آزمایش هاش با شستشوی اسپرم خیلی خوب میشه ولی من خودم تنبلی شدید دارم... آی یو آی کردیم نشد، حالا ببینیم آی وی اف چطوره