2777
2789
عنوان

کسایی که لیزر میرن بیان ی لحظه

125 بازدید | 3 پست

من تو شارژم 

جدیدا یعنی این دو  جلسه اخری که رفتم لیزر فقط ماه اولش خوب بود یهو شد عین قبل ۷۰درصد مو در اومد اصن انگار نه انگار 

میگم روغن زیتون تحریک میکنه مو رو؟چون چن وقت یبار به بدنم قبل حموم روغن زیتون میزنم 

دستگاهمم الیت پلاس 

درجه رو هم هردفه یبار پایین میارن انگار 

یاشات کم میزنناعصابم خورده این همه هزینه کن اخرش بشه هیچی 

فقط کرکی شده 

دستگاهمو میخام عوض کنم این سری دکا۲۰۲۱خوبه؟

منم مثل شما شارژم شاید ۸ساله 

تمام دستگاه هارو تقریبا رفتم خودت و الکی درگیر نکن فقط و فقط دستگاه الکس کندلا کلا از ریشه نیست و نابود میشن

من لیزر دایود رفتم .الکس ۲۰۲۱ رفتم.تیتانیوم رفتم .اس اچ ار. فقط الکس کندلا بخدا از تجربه م میگم وقت و پولت و دور نریز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیر ندیده ها استخوون لای زخم میذارن که جلسات بیشتری بخای منم واسه صورتم میرفتم یعنی قسمت پازلفی هام رو دوست نداشتم اولین جلسه خوب بود ولی بعدش هرچی رفتم فایده نداشت باز درمیومد بهشونم گفتم خیلی دغل بازید گفتن چطور گفتم دیگه نمیام بلند بلندم گفتم چندتا خانم اونجا بودن شنیدم گفتم ففط پول  میشناسید و نه چیز دیگه ای الان جلسه چهارمه هیچ به هیچ بازم در میان انگار الکیه یه خانمه پرسید بنظرت برا بدنم چند جلسه بیام خوبه گفتم تو هی بیا لااقل چهل جلسه🤭اونم پشیمون شد بلند شد رفت اینققققد زورشون اومد یکی از مشتری هاشونو پروندم که نگو لااقل انتقام چهارصد تومنم رو گرفتم😁

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید