2777
2789

دوستی دارم  که زندگی های مشابه داریم ولی خوب سبک خرج کردن خیلی فرق داره

تاکید میکنم قصدم این نیست بگم من بهترم یا او

میخوام بگم کاش وقتی میبینه اینقدر مقایسه نکنه

چند وقت پیش ماشین عوض کردیم با یه لحنی گفت وصعتون هم خوبه ماشین خریدین

من ناراحت شدم چرا؟

خوب سبک زندگی ما خیلی فرق داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آدم ها متفاوتن 

همین امروز من متوجه یه چیزی شدم 

من پسرم و چند سال اول یعنی تا کلاس چهارم غیرانتفاعی نوشتم چقدر همه از خواهر و جاری گفتن اشتباه می کنی نباید بنویسی 

بعد امروز فهمیدم هر دو بچه هاشونو نوشتن غیرانتفاعی، فقط من انجام می دادم بد بود؟ 

من سبک زندگیم فرق می کرد من چون سرکار می رفتم می خواستم خیالم راحت باشه که بچم تا بعداظهر یک جای ثابت هست، صبحانه و ناهارش تامینه بعد از اون هم چون نزدیک اداره بود می اومد اداره و بعد با هم می رفتیم سرکار 

مثل این دو نفر نبودم که تو خونه بشینم بچه رو بفرستم مدرسه غیرانتفاعی

اون هر هفته خانمی میاد خونش رو‌تمیز میکنه سبزی بادمجون براش سرخ میکنه بچه اش نگه می داره  من ن ...

یا به قول شما خونه هستن ولی هفته ای یکبار کارگر دارن ولی من نه ما روزهای جمعه روز نظافت هست از خودم و شوهرم و بچه ها همه وقت می ذاریم و خونه رو تمیز می کنیم نیازی به کارگر نداریم بعد به من می گن تو پیر شدی ولی ما که از تو بزرگتر هستیم هنوز جوونیم

واقعا حسرت خیلی بده 

خواهرم و دوستش هر دو اقدام بودن واسه بارداری 

بعد خواهرم حامله شد ولی دوستش نه 

خواهرم تا دوماه هیچی بهش نگفت گفت شاید یه وقت ناراحت بشه 

دقیقا شبی که بهش گفته بود دوستش هی گفته بود خوشبحالت چه راحت باردار شدی خدا شانس بده 

خواهرم همون شب افتاد رو خونریزی و چقد دردسر کشید تا بچشو بسلامت زایمان کرد 

نباید حسرت خورد خوشحال باشبم از دارایی بقیه آخه خدا نگاه به دل ادم میکنه و میده 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
دیقا منم حسرت زندگی اینو اون میخورم 😐 💔  فقیری خیلی بده 🎭

انه اون وضعش از من بهتره

بخون

سبک زندکی اسمش فرق داره کلی خرج های دیگه داره که ما نداریم

طبیعیه ما پس انداز میکنیم ماشین میخریم

اون هر هفته خانمی میاد خونش رو‌تمیز میکنه سبزی بادمجون براش سرخ میکنه بچه اش نگه می داره  من ن ...

خب میخاستی بهش بگی اینو  

من و دوستم مجردیم . دوسپسر اون پولداررر فوری اومد خاستگاریش مال من بی پوله ولی لوس بازی درمیاره شلوار جین و تیشرت ست میخره یا زیاد بیرون میریم سوپرایزم میکنه بعد دوستم حسرت میخوره میگه خوشبحالت علی رمانتیکه ..منم گفتم عوضش مال تو پولداره مال من تا صدسال دیگه هم نمیتونه پول رهن ی خونه جور کنع فقط بلده جنگولک بازی دراره

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه