یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قیافشم ژنتیکیه به خودتون و خانواده هاتون بستگی داره
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
ویتامین دی سه ۱۰۰۰واحدی.فولیک اسید..مکمل ویتامینه..قرص اهن.کلسیم.وماه هفت به بعد امگا سه ...البته وایه بعضیا استثنا وجود داره وممکنه نیاز نباشه یا ضرر داشته باشه مصرف یکی از این موارد...
زیبایی بچه بیشتر به ژنتیک برمیگرده به زیبایی پدرومادر...ولی درکل سوره یوسف روبخ.ن به سیب وسیب روبخور برای زیبایی فرزند موثره
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...