2777
2789

خانما دکتر ۱۵ مرداد بهم امپول آزاد سازی داد ۴ تا بودن دوتا مایع دوتا پودری نمیدونم اون یکی چی بود ک گفت دوتاش رو ۱۵ مرداد بزن دوتاش هم ۱۶ مرداد...من دوم هرماه پریود میشم امروز ۳۱  ینی میشه گفت ۱۵ یا ۱۶ روز ازاولین امپولی ک زدم میگذره شما ببینین درست حساب کردم اخه زیاد سردرنمیارم ازاین امپول وچیزا صبح بی بی زدم دوتا خط انداخت ینی بنظرتون باردارم یا مثبت کاذبه ...من هرماه تا موعدم نشه  درد پریودی نمیگیرفتم الان چند روزه درد پریودی زیر دلمو میگیره بخصوص صبح تالان درد پریودی دارم حس میکنم دلم داره میترکه  نفخ شدید ۵روز باهام بود.حالا بنظرتون این مثبته یا فعلا امپول hcg اثرش ازبین نرفته؟

روز چندم پریودی آمپولو زدی؟

قبلش سونو فولیکول دادی؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز۱۳ پریودی و۱۴ پریودی

قبلش سونو دادی؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
روز چندم پریودی آمپولو زدی؟ قبلش سونو فولیکول دادی؟

اره زیر نظر دکتر بودم سونو فولیکول دادم ببخشید اشتباه شد روز ۱۴ رفتم سونو فولیکول یدونه داشتم فولیکول ۱۷ سمت چپ  امپول رو روز ۱۴ و۱۵ پریودی زدم

ففط چن روز صبر کن بعد برو از مایش بیب منم مثل تو بود شد ۴۰۰گفتن باید تکرار کنی 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍