2777
2789

من ی اشتباهی کردم که بابتش خیلییی پشیمونم که میدونم گناه بوده اولاش بعد انجام اون کار میرفتم کلی گریه میکردم توبه میکردم بعد چند روز دوباره اون کارو تکرار میکردم چند ماه گذشت تا دیگه واقعا خسته شدم و باز توبه کردم اما هنوز بعد چن ماه ی حس خیلی بدی دارم و احساس گناه میکنم و نمیدونم چیکار کنم واقعا عذاب وجدان دارم البته از یطرف تقصیر طرف مقابلمم بود ولی واقعا.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس عذاب وجدان حس خیلی بدیه عزیزم درک میکنم

ولی تو ذهنت خودتو تشویق کن که مثلا ۲ماهه اون گناه انجام ندادی برای خودت ی هدیه بخر که ذهنت ترغیب بشه که هم گناه نکنی هم خودتو دوست داشته باشی و آزار ندی خودتو

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه دوباره اون کارو نکردما ولی همش عذاب و وجدانشو میگیرم

آبجی روحت خیلی پاکه خدا بخشیده دیگه وقتی خدا بخشیده عذاب وجدان معنایی نداره .

هر وقت اومد سراغت بگو نه خدا منو بخشیده بهتره به جای عذاب وجدان به فکر پیشرفت روحی معنویم باشم ؛ صلوات ذکر اینا بگو ؛ ارتباط معنویتو قوی کن(:🌱

با خدا حرف بزن .

به عواقبِ کارهات فکر کن(: