من ی اشتباهی کردم که بابتش خیلییی پشیمونم که میدونم گناه بوده اولاش بعد انجام اون کار میرفتم کلی گریه میکردم توبه میکردم بعد چند روز دوباره اون کارو تکرار میکردم چند ماه گذشت تا دیگه واقعا خسته شدم و باز توبه کردم اما هنوز بعد چن ماه ی حس خیلی بدی دارم و احساس گناه میکنم و نمیدونم چیکار کنم واقعا عذاب وجدان دارم البته از یطرف تقصیر طرف مقابلمم بود ولی واقعا....
ولی تو ذهنت خودتو تشویق کن که مثلا ۲ماهه اون گناه انجام ندادی برای خودت ی هدیه بخر که ذهنت ترغیب بشه که هم گناه نکنی هم خودتو دوست داشته باشی و آزار ندی خودتو
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
خدا مهربونه هیچکس نیست که گناهکار نباشه توبه کردی آرامش به خودت بده به واجباتت برس انگار که اصلا اون کار رو انجام ندادی
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️