totfrangi مدیر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 731 عنوان مگه مرگ چقدر وحشتناکه که جرئت خودکشی ندارم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 20 پست توراخدا بهم یچی بگین بتونم خودمو بکشم چون میترسم از مرگ ولی اون دنیا جهنمشم صدرصد ازاین دنیا بهتره دنیایی که هیچکسو ندارم هیچکس پشتم نیست😭😭😭کسیو ندارم تحمل این زندگی برام خیلی سخته میخام خودمو بندازم جلو ماشین دلشو ندارم من 1401/05/31 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
totfrangi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 731 این حرف نزن برنامه زندگی پس از زندگی خانمی امده بود که خودکشی کرده بود می گفت رفته اون ... ممنون😭💔🥺 من
totfrangi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 731 هر کس خودکشی کنه ضعیفه،وقتی که بمیری فک کردی پشت سرت چی میگن؟!میگن خاک بر سرش چقد ضعیف و ذلیل بود که ... بعد ازمرگم جهان را اب بگیرد من
fatemeh_s_82 عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10572 بعد ازمرگم جهان را اب بگیرد خیلیا مشکلات بدتر از تو دارن خداروشکر کن سالمی
totfrangi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 731 ازدواج کردی ؟چند سالته اره متاهلم ۲۵ شوهرم کتکم میزنه میگع برو خونه پدرت پدرم میگه بالباس سفید رفتی بالباس سفیدم بیرون میری ازخونه شوهر من چیکارکنم خبببببب کجا برم کیا دارم تواین شهر درن دشت کع تجاوز ب زنها ودزدیدن آنها حتی قاچاق کردنشون وبرده شدنشون تاابد دست عرب ها من کجا برم من
نغمه_بهشت عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 219 اره متاهلم ۲۵ شوهرم کتکم میزنه میگع برو خونه پدرت پدرم میگه بالباس سفید رفتی بالباس سفیدم بیرون میری ... 😥این جوری که گفتی امن ترین جا خونه شوهرته.😑نمی دونم چی راهشه ولی میدونم خودکشی راهش نیست عزیزم.خودتم می دونی🙃امیدوارم خدا راههای جدید رو بهت نشون بده.همیشه یه راه بهتری هست.
رز۷۹ عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 5226 اره خیلی میترسم🥺 ولی اول واخر باید مرد ولی خودکشی که بزرگترین گناهه بامرگ طبیعی خیلی فرقشه