2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون سمتی نمیشناسم ولی سمت شهرک غرب یه دندانپزشک اطفال خیلی خوب میشناسم که خودم پسرمو میبرم پیش ای ...

بله منم خودم دوتا دخترامو میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد و واقعا راضیم هم اینکه بدون بیهوشی کار میکنن هم دستشون سریعه بچه اذیت نمیشه اصلا 

من دخترم و پسر یک ساله ام را کلینیک لبخند کودک من پیش دکتر لیلا کرایه چیان بردم چند ساله میشناسم ایشون رو و از نحوه کار و رفتار و چیدمان مهدکودکی مطبشون راضی بودم ضمنا دخترم رو 8 سال پیش اونجا بردم و درمان با بیهوشی انجام دادن

من بچه ام رو که ناهمکار بود دندانپزشکی لبخند کودک من پیش خانوم دکتر لیلا کرایه چیان بردم ایشون خیلی متبحرانه بچه ام رو اروم کرد و با حوصله باهاش صحبت کرد و راضیش کرد که براش کار انجام بده 3 تا عصب کشی رو انجام داد از تبحر ایشون و نحوه برخورد و شیکی مطبشون راضی بودم به همه هم توصیه می کنم شماره اشون77135269 هست

منم دخترم را چند سال پیش برای بیهوشی کلینیک لبخند کودک من   پیش دکتر لیلاکرایه چیان بردم تمام کاراش را بنحو احسن انجام دادن و دو تا خواهرزاده هام و برادرزاده هام هم اونجا فرستادم همشون راضی بودن

من دخترم و دو تا برادرزاده هام پیش خانم دکتر کرایه چیان دندانپزشکی لبخند کودک من رفته اند کار همشون بنحو احسن انجام شد اگه منصفانه بخوام قضاوت کنم  استاد به تمام معنا توی کارشون هستند منم ایشون را پیشنهاد می کنم