2777
2789
عنوان

Ivig آی وی آی جی

6780 بازدید | 39 پست

خانم ها من ۵ هفته باردارم و دکترم گفته باید آی وی آی جی بزنم تمام داروخانه های اصفهان رفتم میگن باید تو سامانه ۱۹۰ ثبت کنی ولی زنگ میزنم ۱۹۰ میگه به ما مربوط نیست،لطفا بگید چجوری تهیه کردید ؟؟من زمان خیلی کمی دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامه از دکتر بردم رفتم هلال احمر ولی میگه ما همینجوری نمیدیم باید تو سامانه ثبت شده باشه 

خب سامانه تو اینترنت برو ببین چطوره دوستم شیراز راحت رفت از حلال احمر گرفت

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
نامه از دکتر بردم رفتم هلال احمر ولی میگه ما همینجوری نمیدیم باید تو سامانه ثبت شده باشه 

باید پزشکتون ثبت می‌کرد توی سامانه

دوباره برید دکترتون ثبت کنه

الان داروهای معمولی رو هم بدون ثبت سامانه نمیدن 

باید پزشکتون ثبت می‌کرد توی سامانه دوباره برید دکترتون ثبت کنه الان داروهای معمولی رو هم بدون ...

تو بیمه برام ثبت کرده یه کد داده ولی داروخانه میگه این نیست باید سامانه ۱۹۰ بگه،اصلا نمیدونم چیکار کنم،هیچ کس پاسخگو نیست

تو بیمه برام ثبت کرده یه کد داده ولی داروخانه میگه این نیست باید سامانه ۱۹۰ بگه،اصلا نمیدونم چیکار ک ...

سلام همون ۱۹۰ باید جواب بده یه بچه ها از همین طریق اقدام کرد گفتن چند روز تو نوبت باشی میدیم زنگ بزنید مطب شرکت منشیه جواب میده میگه چیکار کنید یا حضوری برید دوشنبه و چهارشنبه هستن

سلام همون ۱۹۰ باید جواب بده یه بچه ها از همین طریق اقدام کرد گفتن چند روز تو نوبت باشی میدیم زنگ بزن ...

ممنون که جواب دادید،بعدازظهر رفتم اورژانس بیمارستان ۴ تا ۵ گرمی تزریق کردم

عزیزم شما فقط آپکاتون مشکل داشت؟ قبل بارداری شرکت فقط پردنی داد؟چه دوزی؟؟روزی چقدر

آپکا ۵ بود که ۳ بار تزریق کردم شد ۲۰ ،ولی طول کشید باردار شم تقریبا ۱۰ ماه شد و هفته پنجم فهمیدم باردارم دوباره آپکا دادم شده بود ۱۵ گفتن دیگه نمیشه لنفوتراپی کنی،رفتم پیش دکتر رامین قاسمی ivig داد،اون قرص هم که میگی چند روز خوردم ولی دکتر زنان گفت قطعش کن چون قند و خیلی میبره بالا 

عزیزم شما فقط آپکاتون مشکل داشت؟ قبل بارداری شرکت فقط پردنی داد؟چه دوزی؟؟روزی چقدر

ببین من پیش شرکت نرفتم فقط پیش دکتر زنان رفتم،قبل بارداری فقط روزی یدونه آسپرین میخوردم که اونم دو سه ماه قبل خودم قطع کرده بود سر خود،و یدونه متفورمین بخاطر تنبلی تخمدان،دکتر زنان گفت دیگه تا حالا باردار نشدی باید بیای آی یو آ،ولی من دو سال پیش آی وی اف انجام دادم سخت بود دیگه نرفتم کلا بچه رو گزاشتم کنار ،خود به خود باردار شدم به نظرم نباید بهش فکر گرد اصلا،برام دعا کنید قلبش تشکیل بشه قبلا ۲ تا سقط داشتم