2777
2789
عنوان

چرا بی محلی میکنه؟

164 بازدید | 8 پست

دوست پسرم سربازه پادگانش جای بدی افتاده و افسردگی و مریضی هم گرفته بخاطر فشار سربازی اما دیگه خیلی بی محلی میکنه و‌ حتی اگه بتونه حرف بزنه خیلی سرد رفتار می‌کنه نمی‌فهمم چرا اینجوری می‌کنه خب من که تقصیری ندارم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ت محبت کن بهش یادت نره پسرا بچه هستن.همش امید انرژی انگیزه بدخ از آینده بگو براش.نمبدپنم بگو اقاییم رفته خدمت ک مرد بود مردتر بشه😂ی چی میگم ببخشید نقطه ضعف‌ همه ویرا رابطه حن..سی هستش سعی کن یکم گرمش کنی منظورم ت پیام . بگو مثلا الان اینجا بودی فلان میکردم بهکام میکردم بوس بغل مطمعن باش کارسازه خودش میاد صحبتو باز می‌کنه البته اگه عاشق داقعی باشه اینا کاریازع

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!
گلم منم همین مشکل تو رو داشتم ولی کات کردم بنظرم کات بهترین گزینس تا هرروز غرورتو خورد کنی یا با رفت ...

اخه چرا اینجوری می‌کنه انقدر دوسم داشت تو شکم.خودمم تصمیمم همینه تقریبا

ت محبت کن بهش یادت نره پسرا بچه هستن.همش امید انرژی انگیزه بدخ از آینده بگو براش.نمبدپنم بگو اقاییم ...

عزیزم سربازیش افتاده مرز این بیچاره اصن وقت گوشی دست گرفتن و چت نداره

نامزد منم ت کردستان بود مرز عراق😞

پس می‌دونی دیگه چقدر سخته این مرز سیستان افتاده بخدا دلم داره می‌ترکه سنش کمه نمیدونم اصلا چیکار کنم بهش گفتم سرد شدی گفتم شاید میخوای بری گفت نه من نمیرم مطمعن باش.