2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک ایشون غیراخلاقی بود اینجا سایت عمومیه باید از ادبیات صحیح برای عنوان تاپیک استفاده کرد ادبیاتی ...

اره دیگ خدایی چرا فحش میدن خوب

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
تاپیک ایشون غیراخلاقی بود اینجا سایت عمومیه باید از ادبیات صحیح برای عنوان تاپیک استفاده کرد ادبیاتی ...

خب شما چرا قطعش کردید خیلی ها فحش میدن شما چشم پوشی میکنید خیلی کاربر بانمکیه آزاری نداره 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
خب شما چرا قطعش کردید خیلی ها فحش میدن شما چشم پوشی میکنید خیلی کاربر بانمکیه آزاری نداره 

انقدر بحث کن بیاد هممون تعلیق کنه بخدا دیگ خط تو خانوادمون نمونده ک به فنا ندادا باشم

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

نی نی یار جان ببخشید کاش بشه دیگه تاپیکهای بچه ها را حذف نکنید چون تاپیکای قبلیشون که میری نظر میزاری داخلش اگر به مذاق شون خوش نیاد و تایید نکنی کاراشونو بعد از یه بحثی که اونجا می کنن قفل می‌کنند درخواست حذف تاپیک میزارن و بعد از یه مدت که میگذره یه تاپیک جدید میزنند آدم و تگ میکنن بقیه کاربران به آدم توهین میکنن و میگن یه حرف دیگه ای رو میزارن تو دهن آدم میکنن حالا نمیدونم اگر شکایت کنیم به فتا رسیدگی میشه یا نه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نی نی یار جان ببخشید کاش بشه دیگه تاپیکهای بچه ها را حذف نکنید چون تاپیکای قبلیشون که میری نظر میزار ...

ای خواهر این جا فحش میدن‌ نی نی یار اهمیت نمیده اینجور که من فهمیدم‌ زورشون به بی آزار ها میرسه 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
ای خواهر این جا فحش میدن‌ نی نی یار اهمیت نمیده اینجور که من فهمیدم‌ زورشون به بی آزار ها میرسه  ...

نه آخه اینجوری نمیشه که بیان تاپیک بزنن بهمون توهین کنن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
انقدر بحث کن بیاد هممون تعلیق کنه بخدا دیگ خط تو خانوادمون نمونده ک به فنا ندادا باشم

وحشی خیلی کاربر خوبیه تحصیل کردست سال خاست برای خنده این چیزا رو‌ میزنه سریع نی نی یار میترکونه بخدا اولین باره براش تاپیک میزنم حس میکنم حقش نبود 

گزارش بزنید رسیدگی میشه

گزارش زدم عزیزم .تاپیک سقط زده بود من گفتم روش جلوگیری استفاده کن برو وازکتومی کن لوله هات ببند سقط گناه بعدش تاپیک زده بقیه به من فحش میدن بدون اینکه چیزی بدونن.نیمدونم باید ازش دفاع میکردم بره سقط کنه؟مگه ممنوع نیست این موضوع؟

تو این سایت خیلیا تاپیک های غیر اخلاقی میزنن,,خیلیا بچه سال هستن و حرفایی میزنن که سریع باید قطع دسترسی شن

خیلیا با ادبیات سخیف با کاربرا حرف میزنن,ولی هنوز راحت دارن میچرخن

این بنده خدا آزار به کسی نداشت,,انقدر بهلول وار تاپیک میزنه ک کسی بز و خرو...گفتنش رو ب دل نمیگیره

ی خانوم امروز خیلی راحت دل شکست,,به ی مادر باردار توهین کرد,,عکس فیک گذاشت,بعدشم هر کی بهش حرف زد و براش گزارش زد و نینی یار و تگ کرد

کاش جای وحشی امثال ایشون رو تعلیق میکردید

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
گزارش بزنید رسیدگی میشه

عزیزم لطفا اینبار برش گردونید 💚💚💚 جو سایتو‌ عوض میکنه. از شما خیلی بعیده اگه واقعا حرفش زشت بود میگفتم حقشه ولی گناه داشت … @نی_نی_یار_شب