2777
2789

من هشت ساله ازدواج کردم از اول آشناییم تا الان به خاطره خوش ندارم که اینقدر خوش بوده باشه که یادم بمونه یادم نمیاد اصلا 

برای شادی روح پدرم صلوات😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی ازدواج کردین سفر نرفتین باهم

تقریبا سنتی چرا تو همه سفرها هم بهم خوش نگذشته حتی ماه عسل که یکی از کندترین سفرهام بود یعنی دلم میخواست خودکشی کنم 

خب چرا مگه چطور آدمیه

کاملا متفاوتیم تو انتخابامون آرزوهامون دوران آشنایی ما کم نبود ولی چون خانواده من کاملا مخالف بودن میگفتن هم کف و هم فرهنگ نیستیم ازدواج اشتباهه من در سن ۳۲ازدواج مردم شوهرم تقریبا ۴۰بود گفتم خانه و ماشین داره زمین داره کارمنده پسر آرامی هم هست ولی متاسفانه سیگار میکشه گفت یکی دوتا میکشم نماز خوان نیست ؛ گفت می‌خوانم البته یکسال اول خواند بعد کنارش گذاشت واصلا هم اهل محبت نیست به هیچ عنوان یعنی من تواین زندگی حتی اوایل یا حتی دوران بارداری هیچ محبتی ازاین مرد ندیدم چه مستقیم چه غیر مستقیم 

کاملا متفاوتیم تو انتخابامون آرزوهامون دوران آشنایی ما کم نبود ولی چون خانواده من کاملا مخالف بودن م ...

چه تلخ

اصل ازدواج محبته💔

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز