2777
2789
عنوان

بیاین کمک که بدجور گیر کردم

155 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام.من ۴۰ روز پیش سنگ کلیمو سنگ شکن کردم ولی همش نشکسته و قسمت ورودی کلیه ام گیر کرده.مقدارشم بزرگه.زیاد درد ندارم ولی دکتر میگه فوری سنگ شکن مجدد کن.اصلا دلم نمیخواد برم.میترسم باز برم نتیجه نگیرم.از شماها کسی بوده که اوضاعش مثل من بوده باشه یعتی سنگ شکن اورژانسی باید میکرده ولی با دارویی گیاهی شیمیایی چیزی سنگو دفع کرده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیق نمیدونم الان شرایطت چجوری ولی من دو ستل پیش با درد خیلی شدید مواجه شدم که دیوار رو پنجول میکشیدم 🤦‍♀️دکتر فقط بهم قطره سنکل رو داد گفت حل کن تو آب و فقط راه برو یک شب تا صبح راه رفتم تا دفع شد خیلی قطره خوبی 

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁

سنکل مصرف کن

اگه اشتباه نکنم جوشانده ی چوب نعناع هم خوب بود البته مطمعن نیستما

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

من دقیق نمیدونم الان شرایطت چجوری ولی من دو ستل پیش با درد خیلی شدید مواجه شدم که دیوار رو پنجول میکشیدم 🤦‍♀️دکتر فقط بهم قطره سنکل رو داد گفت حل کن تو آب و فقط راه برو یک شب تا صبح راه رفتم تا دفع شد خیلی قطره خوبی 

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁
بخدا درد بعد سنگ کلیه سری قبل منو کشت ولی چیزی دفع نشد

خب خوب خورد نشده بوده

خدا کمکت کنه انشاالله راحتش کنه برات ولی دارو گیاهی بخور ولی همزمان سنگ شکنی هم بکن

داروگیاهی فقط کمک میکنه دفع راحت تر باشه ولی اگ سنگ بزرگ باشه موقع ددفع مجراهای داخلی رو خدای نکرده پاره میکنه