2777
2789

سلام دوستان من ی پیج هنری داشتم ک ی هفته پیش پرید

لطفا پیج جدیدم رو فالو کنید تا دوباره بیاد بالا و بتونم فعالیتم رو شروع کنم 🙏🏻

اینم آیدی پیجم zatoon.gallery

هزینه ای براتون نداره و وقت زیادی هم ازتون نمیگیره 

👇🏻👇🏻👇🏻

این آیدی پیجمو لطفا فالوم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه با خرشکن خوهستن  

ماله من نمیگیره 

بعدشم کلا بیخیال شدم

شروع تازه با این قیمتای زیاد خیلی سخته 

چون مواد اولیه گرون میگیری گرونم باید بفروشی بعد چون اول کارم بود باید ارزون تر میدادم تا مشتری داشته باشم ک خب نمیصرفه

کلا تعطیلش کردی پیجاتو😥ایشالا که همیشه رونق داشته باشه هنرت وکارات 🌹

آره بابا می‌دونی خیلیم بدبیاری آوردم مثلا همون اول ۳ بار‌ پیجم کامل پرید هی ب بدبختی ۲۰۰ ۳۰۰تا فالوور جمع میکردم هی می‌پرید باز از اول باید شروع میکردم 

کلا خیلی بدشانسی آوردم زده شدم 

ولی خب هنوزم اگه کسی دورو برم بخواد براش درست میکنم 

مرسی عزیزم همچنین 😘

آره بابا می‌دونی خیلیم بدبیاری آوردم مثلا همون اول ۳ بار‌ پیجم کامل پرید هی ب بدبختی ۲۰۰ ۳۰۰تا فالوو ...

عزیزم رمزی بزار روپیجت حتما یادت بمونه برابرگردوندن .خیلی ناراحت شدم ایشالا که دوباره پرقدرت شروع کنی 😥💗

آره بابا می‌دونی خیلیم بدبیاری آوردم مثلا همون اول ۳ بار‌ پیجم کامل پرید هی ب بدبختی ۲۰۰ ۳۰۰تا فالوو ...

برا گرفتن کاروفعالیتت هم اشناها ودوستا یه استوری حمایتی همه بزارن کم کم میری بالا

عزیزم رمزی بزار روپیجت حتما یادت بمونه برابرگردوندن .خیلی ناراحت شدم ایشالا که دوباره پرقدرت شروع کن ...

اونو ک یادم بود پیجم کلا می‌پرید 

همین آخری ۵۰۰ دادم برش گردوندن ک دیگ کلا فیل تر شد گفتم پول بدم از اول شروع نکنم انقد پول دادم تهشم هیچی