2777
2789
عنوان

میشه باهام حرف بزنید

102 بازدید | 14 پست

خوابه نمیبره.

امشب شوهرم منو تو عمل انجام شده قرار داد و برای آشتی برد پیش مادرش.

منم به دلایلی مجبور شدم که آشتی کنم.

ولی با اینکه شیرینی گرفته بودیم. گفت من کلا از اخلاق تو خوشم نمیاد... تو به نظرم آدم منفی ای هستی .

فلانی و فلانی و عروسای دیگه م از تو بهترن.

لجش گرفته از اینکه باهاشون نمی جوشم و نمیتونن آتو بگیرن. در حالیکه من بی احترامی هم نکردم فقط به اندازه ای خودشون احترام گذاشتن باهاشون گرم گرفتم.

خلاصه بعد خوار شدنم،، شوهرم بعد یکماه قهر و کلنجار و دعوا و بحث و اعصاب خوردی باهام خوب شد....

حالم خوب نیست.

خدایا دوستت دارم 💕💕💕

ولشون کن مهم نباشه برات

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو شخصیت خوب خودتو نشون دادی همون بهتر که تو سلیقه چنین ادمی نیستی

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
شاید واقعا همینطوری هستی ک میگه.سعی کن باهاش مهربونتر باشی چ عیبی داره مگه

چه جوریه که همه دنیا به من میگن مهربونم فقط در نظر ایشون, من نامهربون هستم

پس ایراد از خود طرف هم هست

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
چه جوریه که همه دنیا به من میگن مهربونم فقط در نظر ایشون, من نامهربون هستم پس ایراد از خود طرف هم ه ...

خب شاید با همه دنیا مهربونی جز مادر شوهرت.بیا ی مدت باهاش مهربون باش اگه دیدی باز اینحرفارو زد باهاش سرد شو

...
منم با خواهرشوهرم همین مشکلو داشتم.دیدم هر چ محبت میکنم باز میگه تو مغروری.منم دیگه باهاش رفت امد نک ...

نمی‌دونم چه جوریه

منم خیلی محبت کردم ولی ندیدن یا نخواستن ببینن‌

خدایا دوستت دارم 💕💕💕