2789
عنوان

عکس فسنجون من با فسنجون تاپیک قبلی که همه خوردن منو!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 26859 بازدید | 786 پست
بچه ها چقدر قضاوت میکنید   من دارم خیار میشورم  بعدش برمیگردم جوابتون میدم  که خود ...

باش پس زحمت بکش از اول بخونا دونه دونه جواب بده 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
لواشک آلو 

آهااا نوش جان😍

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میقاااام🥲😂

بیا ببر گلم ببخش که دلت خواست😘💚

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
من همین الان تاپیک زدم  چون به پیچ اینستا دارم خاص آشپزی

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

ایشون علاقه داره به سرکار گذاشتنه ملت

عکسای نتی رو جای عکس خودش جا میزنه رسیدگی کنید بی زحمت🤗

دوباره میسازمت💪

آهااا نوش جان😍

به فدات😘💚

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
میدونی من یاد چی افتادم یه بار به یکی از دوستام گفتم عکس نامزدتو ببینم ده سال پیش که فکر کن خیلی فض ...

چرا دروغ بگی که شخصیتت نابود شه بعد تقلا کنی که بگی راست بوده 

گندو نباید هم زد  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

خودم بودم🤣🤣🤣

وااااااایییییییی ببخشید 😂😑🥲

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مو نخش فسنجون ندرم ددم  ینی نمیدونی هنو؟واقعن ک ایش🥲🥲 مو چای هم بلد نیسم دم کنم ددم&n ...

چرااا میدونم ببم

فق مشکل اینجاس ک فسنجون فقطططط فسنجونای شازده کوچولو😔😂

همییی بوگووو فردا شوورم طلاقم داد گف هنو بلد نیسی ی فسنجون مث شازده کوچولو درست کنی اونوقت چ؟😂😂😂

۳۲ صفحهههه دارید بحث میکنید ماشالله به همتون 

بابا یه سوال میکنیم یه نفر نمیتد جواب بده 🤣😬😬😬

۳۲ صفحهههههه این فستجون من خوبه اون بده 

واقعاااااا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
 چرا دروغ بگی که شخصیتت نابود شه بعد تقلا کنی که بگی راست بوده  گندو نباید هم زد   ...

دقیییقا بعد میگفت نهههه من منظورم این بود که شبیه اینه😅

اینم فسنجون تاپیک قبلی که حالمو بهم زد و من خقیقتو گفتم یعده ریختن سرم قورتم دادن بجای تعریف و ت ...

این خداییش زشت بود بیشتر به قیمه مرغ میخوره تا فسنجون مرغهای و قشنگ سرخ میکرد نیم ساعت آخر اضافه میکرد شیکترین و خوش طعمتر بود