2777
2789
عنوان

میخوام گربه بخرم

181 بازدید | 12 پست

اول تحقیق کنم ببینم میتونم نگهش دارم یا نه

جیششو از همون اول خودش بلده؟

زیاد سرصدا داره؟

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
عزیزم ببین‌ اگه شرایطش هست که تا اخر عمرش نیگهش داری بخر

اره دقیقا بخاطر همین دارم تحقیق میکنم ایناشو اول بدونم بعد شرایط نگه داریش

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره معمولا خاکش رو بلده خارج. از خاک هم اصلا دستشویی نمیکنه،سر و صدا هم اصلا نداره ،نگهداری خاصی نمی ...

ممنون عزیزم🙏

به طور معمول در ماه چقدر خرجش باید بکنم؟؟

گربه ها معمولا بیرون خاکشون دستشویی نمیکنن ولی برای اطمینان چند روز توی قفس یا جایی که خاکش هست نگهش دار که یادش بمونه.

سروصدا ندارن ولی خرابکاری میکنن😂

Your not so typical kpop addict

دوست من داره

ببین یک خاک مخصوص داره که تو اون جیش میکنه

گاهی ممکنه مثلا گوارشش بهم بریزه و اسهال شه و دستاش پر شه که خب کثیف کاری های خودشو داره دیگه باید بشوریش مثلا

غذایه مخصوص داره اگه بخوای بخری 

مالت داره که برای اینه که موهاش گلوله نشه و بالا نیاره

شونه باید بکشی

حمام باید ببری

ناخناشو بگیری وگرنه مبلاتون به فنا میره 

گوشاش باید تمیز شه 

یک چیز خیلی مهم ریزش موهاشه که باید باهاش کنار بیای لباس مشکیات مخصوصا 

و اینکه یک چسبکایی هست باید بخری که موهاشو تمیز کنی از رو لباسات

جیشاشو باید با یک وسیله مخصوص از توی خاکاش برداری که خاکاش تمیز باشه 

اگه خیلی اهل مسافرت رفتنی به مشکل میخوری چون نمیشه گذاشتش تو خونه 

هزینه هاشم به قول دوستمون در نظر بگیر 

و اینکه عقیم اگه بشه یک سری مشکلات داره نشه یک سری مشکلات