2777
2789
عنوان

وقتی حالتون بده چطوری خوب میشید؟

182 بازدید | 23 پست

خیلی دلم گرفته...بی دلیل تب دارم یعنی کرونا هم نیست...اونقدر سردمه که با پالتو خوابیدم زیر پتو...دوستم نمیتونه بیاد باش حرف بزنم...دلم تنگه...کسی نیست ارومم کنه...ناراحتم...خیلی دارم گریه میکنم...با همه قهرم...نمیدونم چیکار کنم...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم راز رو برای چندمین بار می بینم. تو موبایل جملات انگیزشی گذاشتم که حالم رو خوب کنه ، میرم سراغ ا ...

تو همچین موقعیتی که مثه همیشه اهنگ و هرچیزی حالمو خوب نمیکنه نمیدونم چیکار کنم...

دارم تو تب میسوزم نمیاد پایین تبم بدنم خیسه از عرق ولی بازم با پالتو خوابیدم زیر پتو به چ ضخامتی...این وسط تنهایی و دلتنگی و دل گرفتیو کم داشتم فقط

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
خوب با اون برو.به هر حال کاری کن یکم حالت خوب شه. من وقتی خیلی حالم بده قرانو میچسبونم به سینم واقع ...

❤❤❤ممنون

هنوز از ترس دیروزته تب داری یا خوب شدی اونو؟

از همونه حتما

چون کرونا یا سرماخوردگی نیست فقط تب و لرزه حتی گلودرد و سرفه و ابریزش ندارم

رفتم دکتر واسم سرم و امپول زد، من همیشه رگ ندارم انقد زد و در اورد که همه دستم سیاه شده 

از همونه حتما چون کرونا یا سرماخوردگی نیست فقط تب و لرزه حتی گلودرد و سرفه و ابریزش ندارم رفتم دکت ...

از همونه.چون قبل اینکه بترسی نبود.کرونا نبود

یه بار داشتم اینه ی خونه ی مامانمو تمیز میکردم احساس کردم یه سوسک کنده کنارم رو دیواره برگشتم دیدم اره درسته.من وحشتناک میترسم از سوسک.چنان حالم بد شد که تب و لرزی کردم که دندونام میخورد به هم.العانم نگران نباش چیزی نیست زود خوب میشی انشاالله