2777
2789
عنوان

💵🪙طلا یا سکه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 82 پست

من 600خریدم 935خریدم

همین اواخر 1.350بود که من دست دوم اب طلا داده شده را خریدم 1.400

28گرم گرفتم و تا الان کلی ضررکردم روی این آخریا.

دیگه حاضرم نیستم بفروشم 

امید نداشتم به این زودیا برجام جواب بده

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
تا کی میاد پایین ؟

نمیدونم... 

ولی تا خبر قطعی از برجام بیاد احتمالا نزولیه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه دو مدل داره، یه مدلش قیمتش پایین تره ولی جون ما نمی‌شناسیم ممکنه به قیمت گرونه بفروشن بهت، وقت ف ...

عه نمیدونستم سکه دو مدله🤔 طلای آب شده هم شهرستان کوچیکی هستیم فکر نکنم گیرم بیاد باید برم سراغ دست دو

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
۷ ساال🤔🤔🤔 خب الان که ارزون شده ینی زمان خوبی برا خرید نیست؟

امکان داره ارزون تر بشه  ولی اگه واقعا میخوای طولانی مدت نگه داری هر وقت بگیری خوبه الانم که ارونه

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز
عه نمیدونستم سکه دو مدله🤔 طلای آب شده هم شهرستان کوچیکی هستیم فکر نکنم گیرم بیاد باید برم سراغ دست ...

منم شوهرم رفت بفروشه فهمیدیم، فکر کنم مدل 82 به بعد و به قبل میگن

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
من هر مدله خریدم اتفاقا تفاوت داره

تفاوتش زیاده؟ مثلا میگن رو یه انگشتر پنج تومنی شاید پنجاه تا صدهزارتومن تفاوت قیمت باشه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
سکه فقط سود طلافروش محاسبه میشه ولی طلای زینتی سود و اجرت حساب میشه که به صرفه نیست، من از خیلی از ط ...

حالا از یه طرف میگن سکه دو نوع هست یه مدلش ارزشش پایین تره اگ سر در نیاری سرت کلاه میره

تفاوتش زیاده؟ مثلا میگن رو یه انگشتر پنج تومنی شاید پنجاه تا صدهزارتومن تفاوت قیمت باشه

ببین من دو سه سال پیش طلاهامو خریدم 10 یا سه یا پانزده هزار تومن در هر گرم بالای تابلو 

بعضیا دست دوم و بعضیا نو . عالی خریدم 

ولی این سری همشون پنجاه یا 45هزار تومن در هر گرم بالای تابلو خریدم دیگه ن سود دادم و ن مالیات.

اگه از دست بخری ممکنه با بیست تومن بالای تابلو هم گیرت بیاد فقط تقلبی نباشه ها. بده مغازه چک کنه

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
من بودم دست دوم  چون ما سود خوبی ازش گرفتیم قبلا

بنظرتون چقد وقت باید بزاری تا سود بیاد روش؟ بعضیا میگن طلا برا این خوبه ک اقلا هشت نه سال بزاری تا یه سودی بیاد روش