2777
2789

سلام دوستان.

چند وقت پیش یک کتابی خوندم به نام شنود .

ماجرای کسی بود که تجربه نزدیک به مرگ داشت و خیلی چیزا رو دیده بود .کتاب کم حجم و کوتاهی بود تا اینکه ۱ هفته پیش صوت این کتاب به دستم رسید.

ناشر کتاب به خاطر اینکه کتاب بشه چاپ شه خیلی جاها رو سانسور کرده  

توی این صوت خود راوی در کنار استاد امینی خواه چیزهای خیلی جالب و عجیبی رو از اون دنیا، نحوه محاسبه اعمال، بازتاب عمل، شیاطین و...و...و...را تعریف میکنه.

منم الان یهو به دلم افتاد که تایپک بزنم و پیشنهاد بدم که شما هم این صوت هارا گوش کنید و این رزق معنوی رو از دست ندید.

چیزهایی را می شنوید که تا حالا اصلا نمیدونستید و روی شما و اخلاق تون خیلی اثر میزاره .

مطمئنم اگر این صوت ها رو گوش کنید پیش خودتون میگید کاش که زودتر  این چیزا رو میدونستم .

توصیه من بشما  گوش کردن این  صوت هاس.از دستش ندید🙏

استاد امینی خواه هم تو تلگرام و هم توی ایتا کانال داره لینک جفتشون رو براتون میزارم و شما هم تو کانالش مستند_# صوتی_شنود رو سرچ کنید 

و همچنین از طریق لینکی که براتون قرار میدم هم میتونید مستقیم برید بشنوید.

در آخر عزیزانی که اعتقاد ندارن لطفا پیام نزارن‌.

ممنونم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

من کنجکاوم💛🧡💙

لایک لایک خوشگلا☘️

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضافه کنم 

یه مستند صوتی دیگه هم در این مورد هست،

اونم بشدت جالبه.

من خودم دوبار گوش کردم و چهار بار کتابشو خوندم،

کتاب آن سوی مرگ..

استاد امینی خواه این کتاب رو خونده و تعریف و نقد بررسی کرده...

بچه ها حتما اینم گوش کنید.

البته این کتاب برای آنهایی که توهمی هستند پیشنهاد نمیشه.

لینک این هم میزارم براتون

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

https://aminikhaah.ir/مستند-صوتی-شنود/

مستند صوتی شنود

https://aminikhaah.ir/مستند-صوتی-شنود/ مستند صوتی شنود

کانال..

🔉#مستند_صوتی_شنود

📣 جلسه دهم

* واقعه ششم

* ماجرای فرشید و بلایی که سرش آمد

* حقیقتی که در دنیا دیدم

* شیطانکی که با همسر فرشید صحبت می کرد

* گناهانی که به پای سمیرا نوشته می شد.

* به هر کس نگاه می کردم تا برزخ او را می فهمیدم.

* بی حجابی حق الناس است.

* با این روایت تنم لرزید.

* مدلی از تجربیات نزدیک به مرگ

* آهی که باعث می شود، مسلمان نمیری

* حق الناس عنوان قصدیه ندارد

* اعمالی که فکر می کنیم برای رضای خداست.

* هر عملی که از انسان سر می زند، باید پیوست الهی داشته باشد.

* برای هر کاری،باید حجت داشته باشیم.

* افرادی که سروکار با مردم دارند،گوش کنند.

* کار سخت قضاوت

* ریز به ریز حساب کتاب را دیدم

* عاقبت مال حرام

* رزق انسان، ثابت است.

* حمله به آرزوها، کار شیطان

*  شک آری، تمسخر نه

* تعبیر قرآنی تمسخر

* عامل باز دارنده از گناه

* معنای عام رسول

⏰ مدت زمان: ۴۱:۴۷

📆1401/03/14

#حق_الناس
#قضاوت
#شیطان
#رسول
#مسئولین

❗️ برای دریافت مجموع جلسات مستند صوتی شنود از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

https://aminikhaah.ir/?p=6561

🔔@Aminikhaah_Media