2777
2789

ما درخت انجیر داریم تو خونمون...الانم درست کردم،ولی می زارم یخچال.....یکم شکر بریز با یکم آب ،بزار خوب بجوشه تا قوام بیاد،بعد اگه زعفرون یا وانیل ،هر کدام دوست داشتی بزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قبل از پخت میذاری یخچال؟ 

نه قبل پخت نه بعد پخت منظورمه 

چون اگه اشتباه متوجه نشده باشم منظورت اینه میخوای بعد پخت بیرون یخچال نگه داری

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نه قبل پخت نه بعد پخت منظورمه  چون اگه اشتباه متوجه نشده باشم منظورت اینه میخوای بعد پخت بیرون ...

نه منظورم اینه می خواهم همین الان بپزم قبلش با شکر نذارم یخچال. میشه؟چون توی نت زده که قبلش با شکر داخل یخجال یک شب بمونه بعد بپزیم. پس بهم بگو چطور درست کردی؟ ممنون

نه منظورم اینه می خواهم همین الان بپزم قبلش با شکر نذارم یخچال. میشه؟چون توی نت زده که قبلش با شکر د ...

اره عزیزم میشه من تو یخچال نذاشتم 

بببین من ده کیلو انجیر داشتم گذاشتم گذاشتم آبش رفت بعد چون نمیخواستم خیلی شیرین بشه حدود پنج کیلو شکر با یکی دو لیوان اب گذاشتم رو حرارت اب که شد ریختم رو انجیر زیرش زیاد کردم بپزه 

نیم ساعت اول اصلا هم نزدم و هرچی کف میکرد با قاشق کوچیک تا جایی که میشد جدا کردم و بعد هم زدم یکم زیرش ملایم کردم و هی چک میکردم و مزه کردم ببینم شیرینیش خوبه یا نه اگه کمه باز شکر اضافه کنم که به غلظت مورد نظرم برسه 

برای غلظتم میتونی یکم تو کاسه بریزی بزاری سرد بشه میفهمی 

... 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....