اره عزیزم میشه من تو یخچال نذاشتم
بببین من ده کیلو انجیر داشتم گذاشتم گذاشتم آبش رفت بعد چون نمیخواستم خیلی شیرین بشه حدود پنج کیلو شکر با یکی دو لیوان اب گذاشتم رو حرارت اب که شد ریختم رو انجیر زیرش زیاد کردم بپزه
نیم ساعت اول اصلا هم نزدم و هرچی کف میکرد با قاشق کوچیک تا جایی که میشد جدا کردم و بعد هم زدم یکم زیرش ملایم کردم و هی چک میکردم و مزه کردم ببینم شیرینیش خوبه یا نه اگه کمه باز شکر اضافه کنم که به غلظت مورد نظرم برسه
برای غلظتم میتونی یکم تو کاسه بریزی بزاری سرد بشه میفهمی
...