2777
2789

اگه تو این یه سال بیاد، عاشقانه ترین استوری دنیا رو براش میذارم، بعدش هم می نویسم بالاخره ایشون هم رفت قاطی مرغها. قدر عاشقانه‌های منو که نمیدونه 😐

میشه دعا کنید و یه صلوات بفرستید که بیاد، منم براتون صلوات میفرستم 🌹

و  قول میدم بذارم 😂😍

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

ایییی😒😒😂

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤩😂

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من ده تا فرستادم هر وقت اومد حتما باید اسکرین استوری خودتو بزاری اینجا من رو هم تگ کنی 😐

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫
من ده تا فرستادم هر وقت اومد حتما باید اسکرین استوری خودتو بزاری اینجا من رو هم تگ کنی 😐

دست گلت درد نکنه.🌹

چه ضاااایع. آبروم میره. 😂😂🤦‍♀️ من یه چیزی گفتم شما چرا باور می کنید

دست گلت درد نکنه.🌹 چه ضاااایع. آبروم میره. 😂😂🤦‍♀️ من یه چیزی گفتم شما چرا باور می کنید

😐

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫
دست گلت درد نکنه.🌹 چه ضاااایع. آبروم میره. 😂😂🤦‍♀️ من یه چیزی گفتم شما چرا باور می کنید

منم فرستادم باید منم تگ کنی حلالت نمیکنم 😂

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
منم فرستادم باید منم تگ کنی حلالت نمیکنم 😂

دست گلت درد نکنه عزیزم 😅🌹

باشه سعی میکنم بذارم. ولی باید ببینم شخصیت و جنبه‌ش چطوریه، بعضیا شاید ناراحت بشن.

دست گلت درد نکنه عزیزم 😅🌹 باشه سعی میکنم بذارم. ولی باید ببینم شخصیت و جنبه‌ش چطوریه، بعضیا شاید ...

انشاله با یه باجنبه خوش مشرب خوش اخلاق گوگولی مگولی پولدار اصیل باحال ازدواج کنی خودش بیاد بهت بگه اینو استوری کن دوستات بهمون بخندن ❤ 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
انشاله با یه باجنبه خوش مشرب خوش اخلاق گوگولی مگولی پولدار اصیل باحال ازدواج کنی خودش بیاد بهت بگه ا ...

😂😂 ممنون عزیزم و از همه مهمتر مظلوم باشه.

ان شاءالله بهترین ها نصیبت🌹

دلت میاد؟ به این قشنگی😍😐

خیلی قشنگه🥴😂

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*