2777
2789
دس خودم نیس وقتی ی چیزی رو خیلی دوس دارم یکی ارم میخوادش از دل خودم میگذرم بهش میدم تا خوشحال شه خود ...

اشتباهه اشتباهه اشتباهه

قشنگم هر چیزی باید تعادل داشته باشه نکن با خودت این کارو

یه روز به خودت میای میبینی اعتماد به نفست صفر شده 

میبینی همش تویی که هوای بقیه رو داری بقیه هوای تو رو ندارن چون خیال شون راحته که همیشه باهاشون خوبی حتی اگر اونا خوب نباشن

برای خودت ارزش قائل شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه اشتباهه اشتباهه قشنگم هر چیزی باید تعادل داشته باشه نکن با خودت این کارو یه روز به خودت می ...

راس میگین چشم سعی میکنم دیگه زیادی اینجوری نباشم:)

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍
وقت زیاده برا خرید ،انشالله بسلامتی نی نی بیاد بغلت

مرسی عزیز دلم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
ای بابا دیگه بهش فک نکن انشالله بیشتر و بهترشو میخری 

نمیتونم بهش فک نکنم 

بیشتر از ارزش مادیش، ارزش معنوی برام داشت😢هدیه بابام بود موقع زایمانم😭

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
ای جاااانم خدابرات حفظش کنه منم عاشق داداشامم

ممنونم عزیزم همچنین داداش شمارو خدا براتون نگه داره.. 💙❤️

کیـــنه ای نیــستم...ولـی بَــــدی میره تو حافــظه بلنــد مـــدتم...🤘
ای بابا چراااا چی میخواستی نشده

ای خواهر خواستی هایی که نشده زیاده ولی از بس اطرافیان دلمو شکوندن و به حرمت نون ونمک جواب ندادمو رد شدم احساس پوچی بهم دست داده قبلا با گریه آروم میشدم حالا دیگه گریه ام آرومم نمیکنه

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم،این پیچ زندگیه خودمونه که هرز میشه.
اشتباهه اشتباهه اشتباهه قشنگم هر چیزی باید تعادل داشته باشه نکن با خودت این کارو یه روز به خودت می ...

بشدت موافقم باهات تجربه هم کردم دیدم اشتباهه همیشه اول خودت مهمی حتی وقتی شوهرو بچه داری اول خودت بعد اونا 

نمیتونم بهش فک نکنم  بیشتر از ارزش مادیش، ارزش معنوی برام داشت😢هدیه بابام بود موقع زایمانم😭

میدونم چی میگی واجب بود بفروشی ؟؟؟؟اگه واجب بوده سعی کن بهش فک نکنی چون عذاب میکشی