2777
2789
عنوان

میشه سه وجهارسال شناسنامه رو کوچیک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 68 پست
به هر حال دروغه  بیخیالش شو

چی دروغه 

یعنی من دروغ میگم 

ن عزیزم من دروغ نمیگم هم ازدواج کردم هم ی دختر 9 ساله دارم و هم شاغلم فقط الان گیر ی مورد از فعالیت های ورزشیم هستم بخاطر محدودیت سنی که فدراسیون و تیم ملی گذاشته 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سال ارزش نداره بی خیال شو چون دنگ و فنگش زیاده کلی باید خرج کنی 

من خودمم کارت میلادم ی سال کوچیکتر زدن تو شناسنامه یعنی عملا تو شناسنانه ی سال بزرگترم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
ده سال نمیشه کم کرد من از وکیل پرسیدم گفت اگه خیلی بخوان سنت رو کم کن ۵ سال کم میکنن بیشتر از ۵ نمیش ...

من ده سال نخواستم سه و چهار سال میخوام اونم فقط بخاطر شرایط فدراسیون و تیم ملی که لعنتیا محدودیت سنی گذاشتن 

ببین عزیزم برای زیر 5سال باید دادگاه درخواست بدین،بالای 5سال خود اداره ثبت احوال که هر زمان کمیسیون تشکیل دادن مورد بررسی قرارربگیره، شما برای هرکاری وقتی دادگاه دادخواست میدی برای اثبات ادعاتون باید مدارک داشته باشی و متقابلاً اداره ثبت احوال هم از سند و شناسنامه ای که صادر شده دفاع میکنه، و این شانس شماست که بتونی رای بگیری از دادگاه یا نه، در خصوص کمیسیون هم متشکل از رییس اداره ثبت احوال، دادستان،فرماندار و ...‌‌ چندین شخص هست،سالهای قبل راحت بود ولی این چند سال اخیر خیلی کم و انگشت شمار موفق شدن، در خصوص حذف همسر و فرزند هم که دوستان گفتن به هیچ عنوان با کاهش سن اسم همسر و فرزندان حذف نمیشه مگر اینکه مامور خلاف کرده باشه که اینم تو هر ارگانی امکانش هست

اگه یه دلیلی منطقی پیدا کنی براش میشه

همون دیگه فعالیت ورزشیم که فک نکنم قبول کنن حیفم میاد واقعا موقعیت ام که میتونم موفق بشم بخاطر 3و4 سال که جدیدا قانون فدراسیون شده رو از دست بدم 

ببین عزیزم برای زیر 5سال باید دادگاه درخواست بدین،بالای 5سال خود اداره ثبت احوال که هر زمان کمیسیون ...

ممنون از توضیحاتی که دادی عزیزم ن گلم من هم متاهلم هم شاغل هم ی دختر 9 ساله دارم شکرخدا فقط بخاطر مخدودیت سنی که تیم ملی فدراسیون امسال گذاشته نمیتونم تو مسابقه ورزشیم که براش زحمت میکشم شرکت کنم خیلی بابت این قضیه عصبی ام الان من برم دادگاه اینو بگم بخاطر فعالبت و شرکت تو مسابقات برون مرزی یا کشوری میخوام شرکت کنم براشون قابل قبوله؟؟

میدونم کشور ما خیلی چیزا براشون بی اهمیت هس و اگه پارتی و ...دیگه باشه سریع کارم راه میوفته ولی بااین مورد گفتنش حتی ممکنه باعث تمسخر اونا باشه ...مهم نیس خدا خودش امیدوارم برام ی راهی بزاره

ممنون از توضیحاتی که دادی عزیزم ن گلم من هم متاهلم هم شاغل هم ی دختر 9 ساله دارم شکرخدا فقط بخاطر مخ ...

فکر نکنم عزیزم، یعنی من تو این چند سال کارم تو اداره ندیدم کسی بتونه رای بگیره شاید هر دوسال یک نفر، چون اداره از دادگاه درخواست معرفی شما به پزشکی قانونی برای تعیین سن میکنن، مدارک سال اول دبستان رو از آموزش و پرورش استعلام میگیرن بازم اگر خیلی براتون مهمه شانس تو امتحان کن

فکر نکنم عزیزم، یعنی من تو این چند سال کارم تو اداره ندیدم کسی بتونه رای بگیره شاید هر دوسال یک نفر، ...

ن گلم میدونم خیلی سختگیر هستن فقط گفتم ببینم کسی تونسته منم برم دنبالش واگرنه حتی وقت رفت امد به دادگاه اینارو ندارم فقط دوست داشتم موقعیت ورزشیم از دستم نره واقعا دارم براش تلاش میکنم ...ولی مهم نیس دیگه خدا هرچی بخواد همون میشه دیگه 🙏🙏