2777
2789
عنوان

میشه سه وجهارسال شناسنامه رو کوچیک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 68 پست
اشنا ندارم ولی وکیل میتونم بگیرم چقدر طول کشید  ده سال کم کرد؟😁دیگه چی از سنش موند

نمیدونم چقدر طول کشید 

اره ۴۰ سالشه 

الان شده ۳۰  

حسابی هم به خودش میرسه و عمل و آرایش 

واسه همین مشخص نمیشه 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهای ما۵سال سنشو کم کرد..اما اون واقعا شناسنامشو سنشو زیاد زده بودن

من واقعا هر کی میبینه که قشنگ 8و9 سال کمتر میگه سنم رو ولی من برام این چیزا مهم نیس فقط بخاطر فعالیت ورزشیم میخوام

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
ن بابا برای کارهای ورزشی و مسابقاتم میخوام خودم شاغلم

به هر حال دروغه 

بیخیالش شو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
برا چه کاری لازمش دارین؟ جالبه تاحالا نشنیده بودم

فعالیت های ورزشی این چیزا و واقعا ده سال کمتر هم بهم میخوره ولی مهم نیستش فقط بخاطر ورزشم میخوام

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
واه اسم بچش  یعنی چی   حالا میگفتی  بچه نداشت حدف کرد قابل باور تر بود

یه پسر ۱۲ ساله داره که با پدرش زندگی میکنه

اینم اسمشو از شناسنامه اش پاک کرد که واسه ازدواج مجدد بگه مجردم 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
واقعااااا مگه لیسانس ۳۵ نبود؟؟؟ برای پرستاری چی؟؟؟

برای همه رشته ها‌...دیگه برای لیسانس تا ۴۰ سال ..اگه شوهر و بچه داشته باشی ب ازای هرکدوم یه سال اضافه میشه

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖