فقط میتونم بگم سریع برو دکتر من عفونت مجاری گرفتم و نرفتم ولی الان آنقدر درد دارم میکشم که خدا میدونه. رحم خطرناکه یه وقت خدایی نکرده عفونت زیاد بشه نابارور میشی آبجی حتما برو دکتر چندتا آنتی بیوتیک بهت میده اوکی میشی ♥️
تیکر اولم برای معلم شدنمه-! هفته دیگه مصاحبه دارم امیدوارم قبول بشم و معلم ابتدایی بشم🥲 تیکر دومم برای ازدواجمه؛ اینکه یه آدم خوب بیاد خواستگاریم و ازدواج موفق خوبی داشته باشم 😍تیکر سومم برای حاجت روایی شماست که بعد خوندن امضام دعا کردی آرزوهام برآورده بشه🥺🌱 امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک بزنم و بگم به دو تا آرزوهام رسیدم😌🕊️
۱ لباس زیر نخی بپوش.همیشه دستمال نخی جلوت باشه تا لباس زیر خیس نشه و بو نگیره و بد شکل نشه.همیشه بعد از دستشویی خودت با همون دستمال خشک کن و یه دستمال دیگه بزار اون بشور آفتاب پهن کن.برگ ریحان سبز بزار توی لباس زیر هم بدنت خنک میکنه هم عفونت میاره بیرون.ماست با نعناع مصرف کن.عنبر نسا دود کن.دوسین مصرف کن.بیشتر از این چیزی به ذهنم نمیرسه چون دختر هستی دستم بسته است.وگرنه چند روزه مشکلت حل میشد بگم چی تزریق کتی.
اگه متاهل هستی.زاج سفید رو بگیر از عطاری بزار روی شعله گاز (شعله پخش خیلی خوبه)بعد بزار قشنگ بپزه تا کامل پف کنه بیاد بالا راحت پودرش کن.حتما باید پخته بشه چون مکش قوی داره اگه پخته نشه و سمش خارج نشه ممکنه رحم زخم کنه .پس حتما پخته بشه.بعد از تمام شدن پریود شبی به اندازه یه نخود آسیاب شده بعلاوه روغن زیتون بو داده شده و عسل مخلوط کن.بریز توی اپیکلاتور موقع خواب بریز توی واژن و یه دستمال جلوت بزار چون از همون شب اول اثر میکنه و تا صبح عفونت مباد بیرون .چند شب این کارو انجام بده اگه کیست یا فیبروم داخل رحمی هم داشته باشی دفع میکنه و رحمت کانل پاکسازی میکنه.
خوب به نظرم کاچی هم در کنارش استفاده کن کاچی عفونت رپ خشک میکنه. دکتر رفتی؟
تیکر اولم برای معلم شدنمه-! هفته دیگه مصاحبه دارم امیدوارم قبول بشم و معلم ابتدایی بشم🥲 تیکر دومم برای ازدواجمه؛ اینکه یه آدم خوب بیاد خواستگاریم و ازدواج موفق خوبی داشته باشم 😍تیکر سومم برای حاجت روایی شماست که بعد خوندن امضام دعا کردی آرزوهام برآورده بشه🥺🌱 امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک بزنم و بگم به دو تا آرزوهام رسیدم😌🕊️
حالا این نظر من بود امیدوارم صرفا روی نظرم متکی نباشی ♥️