2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست
قنداقش کن و بزارش تو گهواره از این قدیمیا آهنی که هستن  اینا خیلی خوبن یه حولش که بدی نیم ساعت ...

گهواره گرفتم اما باید مدام تکون بدم بعدم طفلک تهوع میگیره تو حرکت سوار ماشین هم میشه باز همینطور

حالا حالاها کار داری عزیزدلم  اگه کمکی داری ... دو سه ساعتی بچه تو بده نگه دارن  ب خودت ...

اره پرستار گرفتم عصرا پنج شش ساعت میاد از وقتی اون میاد من یکم احساس بهتری دارم وگرنه خیلی حالم بد بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا نکنه.کابوسه نوزادی بچه ها.حالا من میگم کاش تو سن مدرسه میدادن بچه هارو😂وای چقد من راحتم الا ...

خوش بحالت تا بچه من برسه ب سن مدرسه من مردم

بچه داری کلا سخته باز بستگی به بچه داره که آروم باشه یا اذیت کنه من دو سال زندگیم رو هوا بود

بچه نسبتا ارومی هست اما خب بازم دردسر داره چون شبا راحت میخوابه روزا خوابش کمه وعملا خواب خرگوشی میکنه چرتای چند دقیقه‌ایی میزنه عملا من ب کاری نمیرسم

اره ده روز اول مامانم اینا هیلی از نشر روحی اذیت کردن الان بهترن و بی‌منت نگه میداره اما تا ده روز ب ...

تجربه من بعد از چند تا بچه

الان دیگه کمکت رو بفرست بره فقط بعضی روزا که خیلی کار داری کمک بخواه

بچه رو به محض اینکه نق زد بلند نکن

اگر خیلی اذیت میکنه گهواره بگیر

پستونک برخلاف حرف بقیه خیلی به درد میخوره من تاهشت ماهگی استفاده میکردم

خیلی مهربان و با آرامش همسرت رو وارد کار کن

وقتی میره حموم بچه رو ببر و بگو با کمک هم بشورید

یه ساعتی نگه داره تا به کارهات برسی

یه تایمی از خواب بچه سریع غذابپز برا دو وعده

یه تایمی تو هم باهاش بخواب

سعی کن شاد و شنگول باشی با بچه آواز بخون، شیر استرس و ناراحتی بدی بچه بداخلاق میشه

کم کم بهتر میشه

و خدایی که بشدت کافیست......
وای خدا نکنه.کابوسه نوزادی بچه ها.حالا من میگم کاش تو سن مدرسه میدادن بچه هارو😂وای چقد من راحتم الا ...

برن مدرسه خوب میشن؟

اخه پسر من نوزادیش خوب بود

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه نسبتا ارومی هست اما خب بازم دردسر داره چون شبا راحت میخوابه روزا خوابش کمه وعملا خواب خرگوشی میک ...

از این زاویه خوشبینانه به قضیه نگاه کن که شبها حداقل خوابه که تو هم بتونی استراحت کنی بچه من ثانیه ای شب نمیخابید من تبدیل به یه مادر داغون و افسرده و خسته شده بودم 

خدارو شکر کن روزه هم براش تی وی روشن کن کارتن های خارجی برا کودک هس که زبان لاتین هس و چون آهنگ های شادی داره بچه ها جذبش میشن جاری من این کار و میکنه

از این زاویه خوشبینانه به قضیه نگاه کن که شبها حداقل خوابه که تو هم بتونی استراحت کنی بچه من ثانیه ا ...

میگن تلویزیون زیر دو سال باعث کاهش تمرکز بچه میشه

میگن تلویزیون زیر دو سال باعث کاهش تمرکز بچه میشه

جاریم متخصص اعصاب و روانه 

والا خیلی خیلی رو تربیت بچه اش داره تلاش میکنه این حرفها همش حرفه

نه اینکه کل روز بزاره بچه تی وی ببینه

ولی آهنگ و برنامه های لاتین براش میزاره و گاهی در حین انجام کارها خونش همراهی میکنه با خوندن اون کلمه ها یا موزیک

جاریم متخصص اعصاب و روانه  والا خیلی خیلی رو تربیت بچه اش داره تلاش میکنه این حرفها همش حرفه ...

باشه پس براش باز میکنم تا ببینه ممنون از راهنماییت