2777
2789
عنوان

بچه داری

288 بازدید | 28 پست

خانومایی ک تجربه دارین پسرم شصت و نه روزه اس بنظرتون کی یکم اوضاع زندگیمون بهتر میشه روزا خیلی کم میخوابه و مدام میخواد من پیشش باشم نمیخوام بغلیش کنم میذارم زمین یکم دست و پا میزنه زود خسته میشه نهایتا نیم ساعت بازی میکنه خسته شدم واقعا ب هیچ کاری نمیرسم کمکی هم دارم 

کی میتونم امیدوار باشم یکم ا‌وضاع بهتر میشه؟ 

یکم خودتو تقویت کن حتما که از کسلی در بیای 

از لحاط خواب هم وقتی از شیر شب گرفتی یکم بهتر میشه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه

از وقتی بچه دار بشی بفکر اوضاع بهتر نباش

خوشبحال نوزادیشون

کاش بچه ها 10سال نوزاد بمونن😭😭😭😭😳😳😳😳😳😰😰😰😰

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

قنداقش کن و بزارش تو گهواره از این قدیمیا آهنی که هستن 

اینا خیلی خوبن یه حولش که بدی نیم ساعت تکون میخوره 

بچه فکر میکنه تو شکم مامانشه 

یه بندی بهش وصل کن و بخواب هر وقت گریه کرد تکونش بده اینجوری هردوتون میخوابید 

و منی که پسرم یکساله است و اوضاع همینه این گوگولی ها درست نمیشن روز به روز که بزرگ میشن شیطون تر میشن خدا حفظش کنه برات کارها را بالاخره انجام داده میشن تو الان فقط هواست به نی نی باشه عزیزم خیلی مسؤلیت سختی هست 

حالا حالاها کار داری عزیزدلم 

اگه کمکی داری ... دو سه ساعتی بچه تو بده نگه دارن 

ب خودت برس ... بیرون برو ... تفریح کن 

هر چی بچه بزرگ تر میشه دردسرش بیشتر میشه و البته صدبذابر شیرین تر 😇😇😇😇

گلم این روزهای سخت رو همه ما گذروندیم و میگذرونیم

پسر من 26 ماهشه ... هنوز بدقلق و چسب هست 😅

چاره نیس ... پناه اینا ما هستیم ... صبوری عزیزم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نمیشه از وقتی بچه دار بشی بفکر اوضاع بهتر نباش خوشبحال نوزادیشون کاش بچه ها 10سال نوزاد بمونن😭😭 ...

وای خدا نکنه.کابوسه نوزادی بچه ها.حالا من میگم کاش تو سن مدرسه میدادن بچه هارو😂وای چقد من راحتم الان 😍

اینجوری پیش بری حالا حالا درگیری. فک میکنم خودت هم افسرده شدی

اره ده روز اول مامانم اینا هیلی از نشر روحی اذیت کردن الان بهترن و بی‌منت نگه میداره اما تا ده روز بخصوص و بعدش تا چهل روز اذیت کردن باعث شد حسابی دپرس بشم