2777
2789

سلام خانمهای عزیز، یک سوال داشتم، ایا انوکساپارین بهتره یا سلکسان؟؟؟

دیروز رفتم دکتر، و اینبار گفتن بجای انوکساپارین بیا و سلکسان استفاده کن، اما من دو دلم.

بدون آزمایشهای ایمنی و انعقادی برام تجویز کردن، کسی بوده که با انوکساپارین جواب نگرفته باشه و با سلکسان جواب گرفته باشه؟؟؟

یا اینکه میشه اصلا امپول نزنم؟؟؟ شاید بدون امپول بهتر باشه چون ازمایشی که ندادم که مشخص بشه مشکلی دارم یانه؟؟؟

لطفاً اگر کسی چیزی میدونه در این زمینه کمکم کنه. ممنون

دکتره من میگفت حتی اگه مشکل انعقادی نداشتی بهت میدادم .گلگزان نمونه خارجی هست که پیدا نمیشه .من همون ...

اخه من انوکساپارین رو توی دوتا بارداری قبلی زدم,,, اما نتیجه نگرفتم اخرش هیچ شد اینبار برام گلگزان نوشتن.

چون ازمایش هم ندادم در رابطه با انعقادی خون خواستم اینبار نزنم کلا هیچ امپولی.

به شما شیاف پروژسترون هم دادن؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم مشکلتون خونریزی و بعد از دست دادن بچه بود؟؟؟؟ توی دوران بارداری چه داروهایی استفاده کردید؟؟؟ ...

آره دو بار سقط کردم .آمپول پروژسترون میزدم تادو ماه و نیم هر روز بعدش فمولایف داد هفته ای یه دونه تا آخر زدم .آنوکساپارین هم هر شب از اول تا آخر زدم.

اگراستراحت مطلق هستی برا جلوگیری از لحته شدن خون میزنند.منم با وجود اینکه ازمایشات ایمنیم مشکلی نداشت چقتی دگترم فهمید که خودمو استراحت مطلق کردم بهم انکسو هپارین داد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.